2777
2789
عنوان

سیسی ها بیاین عکس بگذاریم🗿✨

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 157 پست
ن بابا B+ خودمم گروه خونیم همینه. ب عنصرش هم برمیگرده اون اتشه من ابم. و واقعا هم من خیلی ارومم. انر ...

آخی چه باحال و قشنگ

منم عنصر آتشم به خاطر همین عصبی هستیم زیاد

منم عاشق ماه و طبیعتم و البته حیوانات

چه وایب قشنگی✨

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا حسم میگ ی غم خیلی کهنه تو چشماته🤔

نمی‌دونم قبلا بودم کلا روزهای سخت هم تو زندگیم بوده البته تو زندگی همه هست

الان غمی ندارم خداروشکر زندگیمم راضیم

آخی چه باحال و قشنگمنم عنصر آتشم به خاطر همین عصبی هستیم زیادمنم عاشق ماه و طبیعتم و البته حیواناتچه ...

اره عنصر اتش و باد سریع داغ میکنن. دل مهربونی دارن دلسوزن زودرنجن بیشتر رک هستن. تا جایی ک از دستشون بربیاد ب بقیه کمک میکنن اهل مسافرتن 

اره عنصر اتش و باد سریع داغ میکنن. دل مهربونی دارن دلسوزن زودرنجن بیشتر رک هستن. تا جایی ک از دستشون ...

بله دقیقا درسته

روحیه جنگجو هم داره عنصر آتش

برای رفاقت کم نمیذاره و ..

نمره ۱۰ میدم .بینی یه چیز سلیقه ایه من خودم بینیم عمل نکردم ولی اگه باعث میشه از خودت وایبر بهتری ب ...

اینقدرا هم کامل نیستم😂🤍

نه اوکیم باهاش مرسی از نظرت عزیزم

بله دقیقا درستهروحیه جنگجو هم داره عنصر آتشبرای رفاقت کم نمیذاره و ..

درسته همسرمم اهل کم اوردن. نیس همیشه میگ یا میشه یا باید بشه. برا رفیقاشم ک الان زنگ بزنن پا میشه با شلوار کوردی میره کمک شون