2777
2789
من یبار با شوهرم خیلی دعوام شد بعد اون رفت حموم من همینطور یه ریز رفتم و اومدم خودش وخاندانش رو مورد ...

شوهر من این اخلاق و داره چند بار صدای من و خواهرشو ضبط کرده اصلا یادم نبود ی درصد هم فکر نمیکردم توهم خیانت داشته باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یچیزی گذاشته زبرنظرت بگیره صداتو بشنوه یوقت خیانت نکنی

دلم میخواد بلند فحش بدم ب خودش ‌ جد ابادش اعصابم خیلی خورد چرا زودتر متوجه نشدم ی ماهه ک این صدای بوق و ویبره رو متوجه میشم فکر میکنم اشتباه کردم همش حس میکردم بالشتم میلرزه هیچی هم داخلش نبود دقیق هم جایی گذاشته ک همیشه میخوابم

خوشم میادترستم داشتی مگه چه فحشایی داده بودی😅

یادمه اگه گوش میداد هیچوقتتتتت اون آدم سابق نمیشد

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من می‌بودم بچه رو ازروی تخت برمیداشتم برقارو روشن میکردم وشروع میکردم به گشتن😂😂

ب زور خوابیده واسه همین ریسک نمیکنم باید وقتی انجام بدم دخترم مبینه وگرنه میگه بهش خیلی خبرچین

شوهر من این اخلاق و داره چند بار صدای من و خواهرشو ضبط کرده اصلا یادم نبود ی درصد هم فکر نمیکردم توه ...

فردا نگاه بنداز ببین چه خبره اگه چیزی بود بهشبگو حتما خودت اونور داری یه کاری میکنی فکر کردی بقیه مثل خودتن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
والاآدم توخونه خودش راحت نباشه کجاباشه این که یکی همش صداتویاخودتو زیرنظرداره رومخه

مثلا مادرم میاد پیشم اینا صحبت میکنیم راجب مشکلات زندگیشون اینا دلم نمیخواست بفهمه مردک کودن خودش اهل خیانت فکر میکنه منم اینطوری هستم