2777
2789
عنوان

کیا خواب انار خوردن دیدن تعبیرش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 99 پست
ان شاءالله همه مشکلاتت برطرف بشه عزیزم! ولی تو به بچه دار شدن فکر کن! اشتباهی که من کردمو نکن! منم ب ...

روشت چی بوده عزیزم؟من طبیعی جلوگیری میکنم

آخه هنوز تکلیف هیچیم مشخص نیس 

خونه و ماشین و اینارو داریم ولی کار سوهرم وضعیتش خیلی آشفتس هنوز قسطا و بدهی هامون خیلیاش مونده میترسم بچه بیاد بشه قوز بالا قوز بگم عجب غلطی کردم

مادرم و بقیه اطرافیانم همش میترسوننم هیشکی از بچه راضی نیس همش میگن نیار الان آرامش داری برو مسافرت بگرد بچرخ ده سال بعد بیار ولی انقدر اطرافم نازایی دیدم میترسم ☹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین اعتقاد منم همینه خودم دوتا پسر دارم اثتک اسمین واسم های مقدسی هستن

اسم مناسب و نیکو برای بچه خیلی مهمه! حتما نباید مذهبی باشه ولی دیگه مسخره هم نباشه

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

درست ۱۵ماه بعدش چون یکسال قرص ال دی خورده بودم نازایی برام اوردم تخمدانم تنبل شده بوده با اینکه سر م ...

فعلا دو روزه ورزش سنگین رو شروع کردم(دکترم گفت)! گرمی جات هم خیلی مصرف میکنم! روغن و قند مصنوعی رو هم تا نود درصد حذف کردم! دارو هم که میخورم! من حرکتو کردم، ان شاءالله برکتش دیگه از خدا

زندایی من بعد سه بار سقط الان بارداره به ماهم سقطاشو نگفته بود اینکه مونده رو گفته از خاطرات سقطاش م ...

اوهوم! از ترس زخم زبونا و کنایه ها میریزن توی خودشون! منم به هیچکس نگفتم، حتی مامانم(چون خودشو موظف میدونه همه چیز رو به خواهراش و مادرش بگه)

بجای دعای خیر کردن نیشو کنایه میزنن اکثرا

شما سیدا که خیلی مرید خانم زهرا هستین خیلی بهش افتخار میکنین خانم زهرا هم خیلی هواتونو داره پس غمت چ ...

من همه امیدم به اهل بیته وگرنه رو سیاه تر از این حرفام که حرفم پیش خدا خریدار داشته باشه

تحت نظر دکتر باش نگران نباش دوست من مادر زاد رحمش دو شاخ بود دو تا دختر گل داره تازه بدون هیچ دکتری

خدایی خیلی ماهی! قشنگ میدونی چی بگی حال آدمو خوب کنی        

روشت چی بوده عزیزم؟من طبیعی جلوگیری میکنمآخه هنوز تکلیف هیچیم مشخص نیس خونه و ماشین و اینارو داریم و ...

منم طبیعی جلوگیری میکردم

اونا نفسشون از جای گرم درمیاد! تو بسپار به خدا بگو بهترین زمان بهت بده!

به منم میگفتن الان بچه نیار، حالا کجان؟ کدومشون به دردم میخورن؟حتی جرأت ندارم بگم برام دعا کنن از ترس اینکه زخم زبوناشونو نشنوم! 

همینا اگر بچه دار نشم( ازم دور باشه) با حرفا و سرزنشاشون پدرمو درمیارن!

اسم مناسب و نیکو برای بچه خیلی مهمه! حتما نباید مذهبی باشه ولی دیگه مسخره هم نباشه

اره کاملن درسته 

اسمشون طاها که لقب حضرت محمد و اسم سوره  و مسیحا که لقب اسم حضرت مسیح و به معنی معجزه گر که واقعا معجزه زندگیمونه

انشالله قسمت تو که مطمعنم میشه 

خوابات برات نشونه هستش غصه نخور

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
خدایی خیلی ماهی! قشنگ میدونی چی بگی حال آدمو خوب کنی

انصافا اینو همه میگن بهم 🤭جالبیش اینجاست که شوخی شوخی حرفام همون میشه که میگم🥰 یواش یواش داره باورم میشه چشم سومم بازه🫠

اره کاملن درسته اسمشون طاها که لقب حضرت محمد و اسم سوره و مسیحا که لقب اسم حضرت مسیح و به معنی معجز ...

خدا برات حفظ کنه بچه هاتو عزیزم

حرفات واقعا قوت قلبه! خیر ببینی

خدا برات حفظ کنه بچه هاتو عزیزمحرفات واقعا قوت قلبه! خیر ببینی

بابا ما که فقط میدونیم خانم فاطمه زهرایی هست پشمون بهش گرمه تو که مادرته پشت بهش گرم باشه دختر کافیه بهش اشاره کنه بد جور هوادو میگیره مگه میشه فاطمه زهرا باشی و هوای پچه هاتو نداشته باشی غمت چیه دختر پارتی کلفت تر از این پیش خدا😍

انصافا اینو همه میگن بهم 🤭جالبیش اینجاست که شوخی شوخی حرفام همون میشه که میگم🥰 یواش یواش داره باور ...

یعنی الان واقعا به دلت افتاده که بچه دار میشم؟

دو سه ماه پیش دختر خاله مامانم یه چیزی گفت که مضمونش این بود که من بچه دار نمیشم! انقدررررر حالم بد شد که نگو! نمیدونم چرا اون حرفو زد! ولی خب گفتم همه چیز دست خداست، تا اون هست امید هم هست

بابا ما که فقط میدونیم خانم فاطمه زهرایی هست پشمون بهش گرمه تو که مادرته پشت بهش گرم باشه دختر کافیه ...

اون که مادر هممونه قربونت برم! یبار گفتم خانم کاری کن منم مثل خودت مادر بشم  

یعنی الان واقعا به دلت افتاده که بچه دار میشم؟دو سه ماه پیش دختر خاله مامانم یه چیزی گفت که مضمونش ا ...

میشه براحتی آب خوردن سندشم دوتا خوابت که بهم گفتی