2777
2789
عنوان

بعضیا حس منفیشونو حتی با تایپ کردن منتقل میکنن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 98 پست
حتما یه کاری کردین. خاطره بد مونده ذهنش.برای من مثلا موقع نامزدیمون خواهرشوهرم, همون شب گفت میخوام ی ...

حالا آدم کینه ای هم نباید باشه ولی نه عروسمون مریضه همش قرص اعصاب میخوره یکمم چون مادرم مذهبیه اونا خانواده غیر مذهبی نمیسازه 

و خیلی آدم منفی باقیه براین ناراحت شدن دنبال سوژه میگرده 

خب شاید یادشون نبوده. حالا سخت نگیر

والا من فقط نظر خواستم

دوستان ترور کردن

من از خانواده خودم بشدت محبت دیدم.نیازی به خانواده شوهرم ندارم.بعدشم تولد من نبوده که.تولد داداششون بوده و ریپلای اونا به استوری من.

کاربرای عجیب اینجا مبگن به تو چه؟! انگار نه اون شوهر منه نه اون استوری من😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا باهم جنگ میکنین

ببینین سطح توقع آدما باهم فرق داره یکی پر توقعه مثل اسی وفکرش درگیر میشه  یکی دیگه همین‌مسئله براش جوکه اصلا براش مهم نیست و به چشمش نمیاد

بعد مسئله بعدی اینه که از اوناییکه توقع داریم نباید انتظار داشته باشیم در حد توقع ما پاسخگو باشن چون فقط خودمون فکرمون درگیر میشه و اذیت میشیم اسی جان این انتخاب توعه که بخوای چطور زندگی کنی در هر حال اونا قرار نیست بخاطرت تغییر کنن

و اینو همه میدونن هرچی توقعت از بقیه کمتر باشه فکرت آرومتره آرامشت بیشتر 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
از من بزرگترن

همینه دیگه افکارشون با تو فرق میکنه قشنگم ...تولد همسرت مبارک باشه خدا برات حفظش کنه نازنینم💞حرفای کاربرای اینجارو هم زیاد جدی نگیر چه باهات هم نظر باشن چه مخالف بر اساس حال اون لحظه شون تایپ میکنن 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
فهمیدم منظورتو عزیزم واقعا لحنشون بد بود متاسف شدم برات میدونی بعضی کاربرا اینجا عین یه بچه ی لجباز ...

حالا یکی از دوستان هی داره توهین میکنه.هی من با آرامش جواب میدم.

ولی متاسفانه فقط داره خودشو نشون میده.

شما سیاهی تو جمله های من دیدی؟؟؟

متاسفم واسشون

چرا باهم جنگ میکنینببینین سطح توقع آدما باهم فرق داره یکی پر توقعه مثل اسی وفکرش درگیر میشه یکی دیگ ...

مرسی که محترمانه نظرتو گفتی

دقیقا همینه.

من که برنداشتم زنگ بزنم بجنگم باهاشون.حتی واکنش خاصی نداشتم.مثل همیشه تشکر کردم.

اینجا بعضیییی خانوما یا شایدم آقایون هجوم‌آوردن و توهین کردن

صد رحمت به شعور خواهرای شوهرم

همینه دیگه افکارشون با تو فرق میکنه قشنگم ...تولد همسرت مبارک باشه خدا برات حفظش کنه نازنینم💞حرفای ...

ممنووووونم

بله دقیقا همینه.

امروز دو سه تا کاربر عجیب به پستم خورده.

متاسفانه پشت بعضی کاربری ها بلانسبت بقیه عزیزان، یه آدم عجیب و غریب و عقده ای نشسته که فقط دوس داره تخریب کنه.متاسفم

حالا یکی از دوستان هی داره توهین میکنه.هی من با آرامش جواب میدم.ولی متاسفانه فقط داره خودشو نشون مید ...

نه عزیزم رفتارت خیلی متین بود شما فقط خواستی احساساتت رو بیان کنی 

شاید هیچ موقع به روی خواهر شوهرات هم نمی آوردی بعضیا فکر کردن تو تبر آماد ه کردی بری دعوا😂😂

اهمیت نده عزیزم هیچی مهم تر از آرامش خودت نیست 

نه تو اونو میبینی نه اون تو رو بذار هر جور دوست داره فکر کنه و هر چی دوست داره بگه 

هر کس ولی دلی بشکنه یه جایی دل خودش شکسته میشه من به این اعتقاد کامل دارم ویکی عین خودش سر راهش قرار میگیره 

نه عزیزم رفتارت خیلی متین بود شما فقط خواستی احساساتت رو بیان کنی شاید هیچ موقع به روی خواهر شوهرات ...

دقیقا منم بهش معتقدم

فقط کاش این کاربرا عکس پروفایلشونو عوض نکنن تا کاربریشون یادم‌بمونه.در شان من نیست حتی ریپلایشون کنم.

وااای مریضن اینا بخداببین چقد متوهمهکه بدبختا پیام دادن تبریک گفتنباز داره براشون داستان میسازه😅😅� ...

تربیت نااهل را چون گردکان برگنبد است.

تو تاپیک من راجع من بد میگی بعد ادعای خوبی داری؟ 

عجیبه