2777
2789
عنوان

دوستم تو خونه اش راهم نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید با پسر همخونه ی ک گرخیده یهو‌.بعدم خیلی بیشعوره ک انقد رک حرف زده میتونست ی بهونه بیاره حداقل.ازین ب بعد بخای حتی ی پیام بدی قشنگ انگار اویزونشی..حتی همین سر زدن ب خانوادشم بی ارزشو کوجیک گردنه خودته

وا چرا بری خونه مادرش ..ول کن مردم نیستی ها ..لابد نمی‌خوان

وقتی یه تایم نمیرم یا زنگ نمیزنم واسشون پدر مادرش زنگ میزنن ، گله میکنن که ما دخترمون  رفت تنها شدیم تو چرا سر نمیزنی بهمون

معلوم نیست چه شرایطی داشته که نخواسته شما برید خونش، نمیشه قضاوت کرد... اما شما باید برای خودت احترام قائل بشی و اجازه ندی دوستت چنین رفتاری باهات بکنه، به نظر من دلیل ناراحتیت رو براش توضیح بده و اگر نتونست متقاعدت کنه سعی کن از خودش و خانوادش فاصله بگیری.

شاید با پسر همخونه ی ک گرخیده یهو‌.بعدم خیلی بیشعوره ک انقد رک حرف زده میتونست ی بهونه بیاره حداقل.ا ...

واقعا دلم میخواد نرم خونشون ولی یه تایم که نیستم زنگ میزنن که بیا سر بزن بهمون ، واقعا تو رودربایستی گیر میکنم

واقعا دلم میخواد نرم خونشون ولی یه تایم که نیستم زنگ میزنن که بیا سر بزن بهمون ، واقعا تو رودربایستی ...

اول به دعوای حسابی راه بنداز و به روش بیار همه خوبی هایی که کردی رو‌ بعدش بلاک کن ..... 

معلوم نیست چه شرایطی داشته که نخواسته شما برید خونش، نمیشه قضاوت کرد... اما شما باید برای خودت احترا ...

من بهش طی یک تماس گفتم انتظار داشتم اگه شرایطت بده حداقل با لحن خوب بگی بیا ۱ ساعت بشین یه چایی بخور برو نمون لطفا 

ولی توبا بدترین لحن گفتی نیا و اینا

برگشت گفت الانم بگی میخوام بیا میگم نیا صاحب خونه ام گیره اینا ولی همون شب بچه دخترداییش بود خونه اشون استوری و پست و کلی عکس خب ناراحتم کرد خیلی حرکتش

واقعا دلم میخواد نرم خونشون ولی یه تایم که نیستم زنگ میزنن که بیا سر بزن بهمون ، واقعا تو رودربایستی ...

خانوادشم مشالله پرو هستن که.....مامانش عوض اینکه  عذر خواهی کنه طرف دخترش رو گرفته...میتونست حداقل مامانه به جای دوستت عذر خواهی کنه و بگه شرایطش نداشته