مگه میشه کسی ۱۰ ساله ازدواج کرده باشه بلد نباشه برنج بزاره واسه مهمون 😐😐 اسی ناراحت نشیا بنظرم بی دست و پایی
خودتو میزنی ب تنبلی ک یاد نگیری
ادم ۲ بار ممکنه اشتباه کنه بار سوم یاد میگیره
ابکش کردن ک ربطی ب تعداد پیمونه نداره یه قلق داره حالا یک پیمانه یا ۵۰ پیمانه
ابو میزاری جوش میاد
برنجت رو میریزی داخل ابجوش با نمک میزاری قل بخوره هی چک کن ک زیر دندون سفت نباشه ، شل هم نشه ک شفته شه
مغزش یکم سفتی داشته باشه خیلی کم
بعد ابکش کن زیرش سیب زمینی یا نون بنداز روغن هم بریز دمکنی بزار اول زیرشو خیلی کم نکن ک بخار بیوفته وقتی بخار افتاد زیرشو کم کن و دم بکشه ما اخرش کره و روغن داغ میکنیم میریزیم رو برنج
واسه کته باید بدونی برنجت چجوریه بعضی برنجا دیرتر نرم میشه
معمولا یک بند انگشت اب بریز روغن و نمک بریز بزار جوش بیاد وقتی جوشید زیرشو یکم کمتر کن با دره نیمه باز چک کن ک خیلی نرم نشه اگ دیدی داره خیلی نرم میشه زیرشو زیاد کن که ابش زود تبخیر شه
وقتی ابش کشیده شد دم کنی بزار همین