2777
2789
خب بلد نیستم نمیشه خودمو بکشم بخاطر بلد نبودن

چطور بعد ده سال بلد نیستی

مادر شوهرت دیگه چرا بلد نیست

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

ده ساله ازدواج کردی تو این تایم پس چیکار میکردی مهمون زیاد اومده برات چجوری پختی

مردم و زنده شدم هر سری 

برنج خمیر

یا برنج خام

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه کسی ۱۰ ساله ازدواج کرده باشه بلد نباشه برنج بزاره واسه مهمون 😐😐 اسی ناراحت نشیا بنظرم بی دست و پایی 

خودتو میزنی ب تنبلی ک یاد نگیری 

ادم ۲ بار ممکنه اشتباه کنه بار سوم یاد میگیره 

ابکش کردن ک ربطی ب تعداد پیمونه نداره یه قلق داره حالا یک پیمانه یا ۵۰ پیمانه 

ابو میزاری جوش میاد 

برنجت رو میریزی داخل ابجوش با نمک میزاری قل بخوره هی چک کن ک زیر دندون سفت نباشه ، شل هم نشه ک شفته شه 

مغزش یکم سفتی داشته باشه خیلی کم 

بعد ابکش کن زیرش سیب زمینی یا نون بنداز روغن هم بریز دمکنی بزار اول زیرشو خیلی کم نکن ک بخار بیوفته وقتی بخار افتاد زیرشو کم‌ کن و دم بکشه ما اخرش کره و روغن داغ میکنیم میریزیم رو برنج 

واسه کته باید بدونی برنجت چجوریه بعضی برنجا دیرتر نرم میشه 

معمولا یک بند انگشت اب بریز روغن و نمک بریز بزار جوش بیاد وقتی جوشید زیرشو یکم کمتر کن با دره نیمه باز چک کن ک خیلی نرم نشه اگ دیدی داره خیلی نرم میشه زیرشو زیاد کن که ابش زود تبخیر شه 

وقتی ابش کشیده شد دم‌ کنی بزار همین

سلام میتونین کمکم کنین دوستانچیکار کنم نترسم من احساس میکنم همین الان میمیرم این فکر هر شب میاد به ذ ...

برو از گوشیت سوره ی یاسین رو دانلود کن وبذار گوش بده 

آیةالکرسی زیاد بخون 

چهار قل بخون

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
مگه میشه کسی ۱۰ ساله ازدواج کرده باشه بلد نباشه برنج بزاره واسه مهمون 😐😐 اسی ناراحت نشیا بنظرم بی ...

مممنونم دستتون درد نکنه

خودم وقتی مهمون نداریم ۳نفریم خوب درمیاد وقتی مهمون میاد هول میشم 

مممنونم دستتون درد نکنهخودم وقتی مهمون نداریم ۳نفریم خوب درمیاد وقتی مهمون میاد هول میشم

هول نشو 

دیگه ۳ تا پیمونه یا بیشتر واسه ابکش مخصوصا خیلی راحته 

وقتی خودتونید تمرین کن ابکش رو یاد میگیری ولی هی نگو بلد نیستم نمیتونم 

این همه تو اینستا و اپارات و یوتیوب اموزش هست نگاه کن یاد بگیر 

زشته واسه شما ک نتونی پلو  بزاری واسه مهمون

هول نشو دیگه ۳ تا پیمونه یا بیشتر واسه ابکش مخصوصا خیلی راحته وقتی خودتونید تمرین کن ابکش رو یاد میگ ...

بله زشته دیگه خودم هم قبول دارم

حالا به من میتونی بگی ۱۴تا برنج کته رو چجور میپزن آشپزها

خیلی راحت ۱۴پیمانه برنج میریزی تو قابمه ای ک جاش تنگ نباشه روش اب میگیری اب یه بندانگشت ازبرنجت بیشترباشه روغن نمک میریزی میزاری روگازتمام

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وایی من همیشه دوست داشتم سرآشپز رستوران باشم بیا فوت و فن ها رو به ما هم یاد بده

کل فوت و فن من فلفل سیاه بود تو غذاهام و تو بعضی پلو مخلوط ها مثلا لوبیا پلو.باقلاپلو یدونه  میخک کوچولو همین.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون