تکراریتکراریتکراری مدیر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6945 عنوان شما برای هر بچه یه پیمانه برنج میریزین یا نصف پیمانه برنج | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 37 پست برای مهمون دستم به زیاد نمیره همیشه خرابکاری کردم وقتی زیاد درست کردم مثلا برنجخسیس نیستم فقط چون بلد نیستم زیاد دربیارم مجبورم کم درست کنم و خوشمزه بشه و جاافتاده 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲 امروز | 03:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6945 جفتش به نظرتون کته راحته یا آبکش میخوام کته کنم ایرانی یه برنجمون 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
mersana61 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 19080 به نظرتون کته راحته یا آبکش میخوام کته کنم ایرانی یه برنجمون من کته کردم برنج رو .یک ساعت برنج رو خیس کردم با همون آب خیس کرده دم گذاشتم
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6945 زشته غذا کم نزاربا افتخارم تعریف میکنی؟؟؟ما دستمون اصلا به کم نمیرهبرای بچهام جدا میزاریماضافم میاد ... ۲تا قابلمه هم پختم بازم خراب شد کم خور هم هستن اینا 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7418 زشته غذا کم نزاربا افتخارم تعریف میکنی؟؟؟ما دستمون اصلا به کم نمیرهبرای بچهام جدا میزاریماضافم میاد ... ازین مامان خشنا😂چه خبره چرا انقد دعوا تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
mersana61 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 19080 به نظرتون کته راحته یا آبکش میخوام کته کنم ایرانی یه برنجمون چند پیمانه میخوای بپزی مگه .مهمون چند تا داری
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 2989 ازین مامان خشنا😂چه خبره چرا انقد دعوا آخه خونه اینجور آدما رفتمبه روی خودشونم نمیارن غذا کمه🥲🤣🤣واقعا زشتهاعصابم خرد شد نصف شبی😂😂🤣🤣🤣 تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی ..... بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6945 چند پیمانه میخوای بپزی مگه .مهمون چند تا داری ۱۲تا بزرگ هستیم ۴تا بچه میشه ۱۶ 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 16375 به نظرتون کته راحته یا آبکش میخوام کته کنم ایرانی یه برنجمون کته راحتتره اما ابکش دون تر و خوشگلتر درمیاد من کته رو فقط واسه خودمون میپزم موقع مهمونی فقط ابکش فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6945 آخه خونه اینجور آدما رفتمبه روی خودشونم نمیارن غذا کمه🥲🤣🤣واقعا زشتهاعصابم خرد شد نصف شبی😂😂🤣🤣� ... من خسیس نیستم ولی بلد نیستم بهتر از اینه کل غذام خراب بشه 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6945 برای هردونفر 1 لیوان استیل معمولی یا شیشه ای نفری یه لیوان کوچولو میریزم 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7418 آخه خونه اینجور آدما رفتمبه روی خودشونم نمیارن غذا کمه🥲🤣🤣واقعا زشتهاعصابم خرد شد نصف شبی😂😂🤣🤣� ... بنده خدا گفت از خسیسی نیست، نمیتونه زیاد درست کنه تجربه نداره هنوزبا آرامش هم بگی مامان بهتر قبول میکنیما😸😸 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6945 کته راحتتره اما ابکش دون تر و خوشگلتر درمیاد من کته رو فقط واسه خودمون میپزم موقع مهمونی فقط ابکش آخه مزه ش میره آبکش کنی 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 2989 من خسیس نیستم ولی بلد نیستم بهتر از اینه کل غذام خراب بشه چی بگم😑😑😑مگه میشه یکی بلدنباشه برنج آبکش کنه؟؟؟خراب شدن بهتر از بی آبروییه🤨🤨🤨زشته مهمون گشنه از سر سفره پاشه . تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی ..... بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄