2777
2789
چ خوبپیگمنترت خوب بوده حتماهزینش چن شد

منم جای خیلی خوب انجام دادم دلی اذیت شدم

باید بری انجام بدی هر کس یه جوره

من کلا حساسه هم چشمم هم پوستم

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشمام رو انگار آتیش روشن کرده بودن تازه بهترین جا رفتم ک همه میگفتن از این بهتر کسی نیست جا ارزون بی ...

دقیقا منم بهترین جا رفتم

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
نماز نمیخونم منرنگ چجوریه؟ ینی مژه هارو رنگی میکنن؟

آره مشکی مشکی میشه بعدم لیفت می کنند طرف بالا خیلی ناز میشه چشمات درشت میشه و رنگ میگیره .به نظر من مژه کاشت پلک‌ سنگین می کنه چشم ها حالت افتاده میگیره غیر طبیعی و جالب نیست زیاد

دقیقا منم بهترین جا رفتم

تبلیغ بیخود کردن ازش، عادت ملته بریزن ببینن چ خبره خودمم گول خوردم، ولی دیگ انجام نمیدم مگ آدم عروسی دعوت باش یا خودش تازه عروس باش ک همونم نمیشه چون میکاپ نمیشه کرد با مژه ها اونجوری 

والا من چشام لیزیک هم کردم ۱۸ماه پشت سرهم رفتم مژه هام کم تر شده بود ولی اصلا اونقدر نبود ۶ ما نرفتم به خاطر کلاس شنا باز الان میرم من اسپایکی میزنم سایز ۱۲ خیلی طبیعیه خوبه چشام نمیسوزه

یکبار امتحان کن ببین چه جوریه من که خیلی راضیم روحیم خیلی خوب میشه من لیفت ابروهم میکنم خیلی دوست دارم