2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بدون اجازه رفته خونمون خیلیم مشکوک میزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 74 پست
به نظرم به شوهرت بگو که اومدن تو خونت و تو ناراحت شدی و می خوای کلید در رو عوض کنی، بگو مثلا خونه نا ...

کلا خیلی بی شعورت اصلا واقعا بی حیان

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلید تو قفل بشکون از دستی بیار کلید بساز یکیم بساز که فقط دست خودت باشه شوهرتم خودت باز کنی

این بدیختیو دیدی😕

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

منم مشکل تو رو داشتم عقد بودیم روم نمیشد به شوهرم بگم ملید از مادرت بگیر همین که داشتیم جهیزیه میچیدم دیدم مادر شوهرم کلید انداخت اومد تو من خیلی ترسیدم گفتم از فردا میخواد اینجور بیاد خونم

تو یک حرکت وقتی حواسش نبود کلیدشو برداشتم چند تا کلید بود  قایم کردم 

کلی دنبال کلید گشت پیدا نکرد آخر سر هم بعد یک هفته کلیدو بهش دادم  گفتم خونه من لای وسایلا بود بعد هم گفتم بی زحمت کلید خونه منم بده چون یدونه کمه برامون خودش داد 

البته شوهرت باید تو این موارد جدی باشه وپشتت باشه 

دقیقا منم متوجه شدم که میرن خونمو میگردنخوش به حالت که دیگه تو یه ساختمون نیستی

وقتی دیدم جاریم یه روز هم نیومد اونجا منم سریع فرارکردم 

خیلی عذاب کشیدم اینا هیچ بود توش واقعا

خدا رو شکر اومدیم درسته الان مستاجرم با دو بچه هی اسباب کشی اما به آرامشش می ارزه 

من یه ایده دیگه هم دارم، خیلی ایده کثیفی عه... میتونی یه کاغذی چیزی بنویسی ب شوهرت بگی از تو خونه پیدا کردی. و دعا عه ... اینو بهانه کن بگو دوست ندارم دیگه کسی بیاد... صرفا یه ایده کثیفه... و عواقب انجام دادنش پای خودته... اگر داستان بعدش پیش اومد مارو نفرین نکنی...

اولش با زبون نرم بگو اگر قبول نکرد شوهرت بعدش کارهای این مدلی رو بهش فکر کن

وقتی من رفتم اصلا نرفتم خونه خودمون اونا هم ۱۰ دیقه بعد من اومدن پایین

بعد که رفتی خونه خودتون ، حتما یه حرفایی زدن پشت سرت و بین خودشون ، اون موقع میگم گوشی رو میذاشتی که بعدا چک کنی ببینی چی گفتن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منم مشکل تو رو داشتم عقد بودیم روم نمیشد به شوهرم بگم ملید از مادرت بگیر همین که داشتیم جهیزیه میچید ...

خب نیست پشتم

دعوا راه ننداز ولی یه جوری بهشون بفهمون خودت نیستی خوش نداری برای هر کاری برن خونت 

چون منم کلید خونمو مادر شوهرم داره و کلید خونه اونارو منم دارم ولی من نیستم کسی نمیره خونم مگر اینکه با من هماهنگ شده مادر شوهرم زنگ میزنم مثلا میگه با اجازت از جا ادویه ای یکم زردچوبه برمی‌دارم تموم کردم و منم ناراحت نمیشم 

من یه ایده دیگه هم دارم، خیلی ایده کثیفی عه... میتونی یه کاغذی چیزی بنویسی ب شوهرت بگی از تو خونه پی ...

ببین نمیدونم والا راستش کارما میزنه به کمرم😂

اگه حل نشد تا یه مدتی بعد بهش فکر میکنم

به نظرم به شوهرت بگو که اومدن تو خونت و تو ناراحت شدی و می خوای کلید در رو عوض کنی، بگو مثلا خونه نا ...

این حرکت تمیز تری عه تا آون ایده ای ک گفتم این کار رو اول بکن..