2777
2789
عنوان

حس عجیب به خواستگار🫤

221 بازدید | 23 پست

با خواستگارم دو بار رفتیم بیرون و در حد یکی دو ساعت هر بار حرف زدیم و بار اولم با ماشینش رسوندم

این آقا شرایط خونوادگیش، تحصیلاتش، شغلش خوبه و مورد تایید خونوادم ینی عقل میگه اگه با اخلاقش اوکی بودم اصولا بابد جواب مثبت بدم، قد و قیافشم خوبه و با منم مهربون حرف میزنه و تو حرفاش میخاست بفهمونه بم که دوسم داره،نگاهاش اینام خب همین بود

ولی من با اینکه از لحاظ عقلی میگم خوبه همینو بچسبم ولی مثلا آیندرو باهاش تصور میکنم اینکه مثلا قراره بغلم کنه بوسم کنه یه جوری میشم انگار دلم نمیخاد😕😕یا قراره باهاش صمیمی شم و حرف عاشقانه بهش بزنم و... 

اینا رو فک میکنم اصلا نتونم

طبیعیه؟ ینی زمان بگذره درست میشم؟ چرا اینجور میشم آخه؟؟ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥲

اره یکم ک علاقت بیشتز بشع و صمیمی تر شی خودت میری سمتش اصا

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا یه حس خجالت هم هست آدم این فکرها بیاد تو سرش در مورد خواستگار هی میخواد از فکرش فرار کنه. اما اگه قیافش جوریه که ازش بدت میاد و چندشت میشه حالت به هم میخوره نیاید قبول کنی . باید بفهمی جذب قیافه میشی یا کلا متنفری 

یه جوری راهنمایی میکنم انگار نه انگار خودم سینگلم 🤣

فک کردم خودم اینجوریمآخه همش دلم میخاد ازدواج کنم، ولی الان اینطور شدم یهو

جلسه هات زیادتر بشن 

اگه اوکی باشید 

کم کم وابسته و عشق بوجود میاد 

اکثر همینیم 

یه حالت ترس و دلهره 

وهزاراتا چراها

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

جلسه دوم زوده برای این حرفا یکم بیشتر باهاش معاشرت باید داشته باشی

آره حالا قراره بیشتر هم ببینیم

ولی تصور که میکنم اگه ازدواج کردیم قراره رابطه عاطفی و عاشقانه داشته باشیم یه جوری میشم، دلم نمیخاد باهاش باشم😑

کلا یه حس خجالت هم هست آدم این فکرها بیاد تو سرش در مورد خواستگار هی میخواد از فکرش فرار کنه. اما اگ ...

قیافش و اندامش اینا خوبه، حالا درسته عین ایده آل من نیس خب چون ایده آل منم که قد بالای۱۸۵،بدنساز و..  دوست دارم سخت پیدا میشه ولی در کل اوکیه مامانم اینام میگن خوبه

نه طبیعی نیست ومعنیش اینه شما بهش کشش جن سی نداری! چیزی که برای روابط زناشویی حرف اول و‌میزنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.