2777
2789

بله 

الان کلا پاشیدن از هم مادر شوهرمم چند  وقت یه بار حرف میندازه که حلال کن و فلان 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
نه متاسفانه تازه بدیهایی که کردن بر عکس بهشون خوبی و شادی رسیده تا الاناتفافا همین روزا درگیر جشن عق ...

منم دردم همینه ب من میرسن میگن نداریم

ولی واسه خودشون دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کلی اتفاق براشون افتاده بستگی به نگاه ادمی داره .

ولی من بد ۵ سال تازه عاقل شدم یکم  زیاد حسابشون نمیکنم .

کلی عذابم دادن استرس دادن بهم 

که ۸۰ درصدش هم مادر شوهرم باعثش  بود الان خودش میگه شبا خواب ندارم نمیتونم بخوابم

(خیلی شبا خواب رو‌از چشام گزفت با اون زبون زهر مارش)

میگه همش استرس دارم 

( خیلی وقتا بی خودی استرس انداخت ب بجونم )

دکتر گفتع حتی یه پله هم بالا پایین نرو 

( ی زمانی هی میومد بالا ب چی میگفت اعصابمو میریخت بهم میرفت صدای پا میشنیدم تو‌پله ها استرس وجودمو میگرفت ای خدا باز داره میاد چی بگه).

و خیلی چیزای دیگه

خواهر شوهرم تو سایته میترسم ولی بگم که دقیقا هر بلایی سرم آوردن سر دخترش آمد شب عروسی کتک خوردم، ماش ...

امیدوارم اینام تقاص بدن خدا نگذره ازشون بخاطرشون روی شوهرم ب روم باز شد و کتکم زد

ایشالله اینام تقاص بدن

هیچ وقت به هیچ وجه نفرین نکن اصلا و ابدا حتی دیدی ک منم نگفتم خدا تقاصمو بگیر فقط گفتم جواب این دل شکسته ی منو بده الهی . 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو عزیزم دلم خیلی گرفته

الهی😕راستش دل منم گرفته

میدونی آذرماه سال ۱۴۰۱بود ک عقد کردم بعد دوهفته برادر شوهرمم عقدیش بود اون دختردایشو گرفت ولی من غریبم 

میدونی واس اون بهترین عقدیو گرفتن بهترین طلاهارو ولی واس من هیچی

حتی مادر شوهرم هم نیومد پیشم منو ببره پیش اقوامش بگع اینم عروسمع.بخدا باور میکنی الان اونا طلاق گرفتن ولی من یه دختر ۴ماهه دارم😅

گلم چه مادر شوهر چه هرکس دیگه ای که در حق کسی بد کنه مطمئن باش چوبشو میخوره دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره .شاید ما همه چیز زندگیشونو داریم عادی میبینیم اما این فقط ظاهر ماجراست آدما در واقعیت  درداشونو  برای دیگران کمتر بازگو میکنن. 

بله از هر دستی بدی با همون دست پس می گیری 

خانواده همسرم توبی پولی و بیماری و سختی ما رو تحویل نمی گرفتن وخوش بخرم دورهم  بودن الان مادر شوهرم با پدر شوهرم وخواهرشوهرم همشون مریضن جرات نمی کنن بهمون بگن بیشتر خجالت زده ان