2777
2789
من ۶ ماهه آبگوشت نخوردم 🥲

ای بابا🙁

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای خودمون تو خورشت اگه قیمه و قرمه باشه ۳تا . چهار نفریم.اگه خورشت گوشت باشه بعد مثلا با رب اینا ...

البته برای مهمون معمولا همون زرشک پلو با مرغ میپزیم . مگه اینکه تعدادشون کم باشه بخوایم گوشت بزاریم .

خودمون هم ماهی دو وعده گوشت میخوریم . اکثرا مرغ میخوریم

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

نه اخه شما نمیدونی همه گوشت خوارن اینجا

😂😂 اقا منم نفری ۳ تیکه میندازم الان خجالت زده شدم

ولی با اینکه نفری ۳ تیکه میندازم خورشتم کم گوشت نیست🤔

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

خاستم بگم همه گوشت خور نیستن

میدونه  عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
😂😂 اقا منم نفری ۳ تیکه میندازم الان خجالت زده شدمولی با اینکه نفری ۳ تیکه میندازم خورشتم کم گوشت ن ...

منم🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا خودمون غذای گوشتی نمیپزیم خیلی کم پیش میاد مثلا قیمه بپزم دو نفریم با یه بچه ۵ ساله ۴ تیکه کوچیک میندازم هیچکدوممون نمیخوریم،برا مهمونم هر نفر ۴ تا تیکه کوچیک تهش ۱۰ تا تیکه هم اضافه ميندازم محض احتیاط