2777
2789

ده سال گذشته رو تو زندگیم خیلیییی عذاب کشیدم خیلییییی زیاد 

افسردگی درگیری با شوهر وخانوادش 

۲۷سالمه قلب درد عصبی دارم گوشم سوت میکشه

ولی یکسالیه همه چی اوکی شده 

همش حس میکنم بخاطر این عذابا که کشیدم تو آینده مریض میشم 

بنظرتون راه جبران هست؟؟

من روحی دارم چندین ساله

برنگشته 💔

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

اگ ادم بشن و جبران کنن اره خوب میشی ولی جای زخمات میمونه 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روحی دارم چندین سالهبرنگشته 💔

منم روحی درگیر شدم از وقتی مجرد بودم و بعدم که ازدواج کردم بدتر شد

ولی الان خوبه همه چی فقط نمیدونم میتونم به خودم کمک کنم که بعد این خوب زندگی کنم یانه

منم روحی درگیر شدم از وقتی مجرد بودم و بعدم که ازدواج کردم بدتر شدولی الان خوبه همه چی فقط نمیدونم م ...

خوبه شکر

من که هیچوقت به زندگی عادی بر نمی گردم

هیچوقت .....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

من توی نوجوانی افسردگی گرفتم ده سال از اون ماجراها میگذره و الان همه چی عالیه ولی من خوب نشدم 

نمیگم حالم خیلی خرابه ولی شوکی که بهم وارد شد هنوز باهام و من همچنان امیدوارم که خوب میشم 

و ده ساله که دارم هر روز قرص اعصاب میخورم با اینکه ۲۵ سالمه

اره الان همه چی اوکیه ولی زدنم خیلی ضعف داره

دلتو صاف کن و بسپار به خدا اگ محق مجازات باشن خودش میدونه چیکار کنه باهاشون برا ضعف بدنی هم حتما به دکتر مراجعه کن ممکنه کمبود ویتامین داشته باشی 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من توی نوجوانی افسردگی گرفتم ده سال از اون ماجراها میگذره و الان همه چی عالیه ولی من خوب نشدم نمیگم ...

دقیقا همینه من الان مشکلی ندارم اصلا

ولی روحیم داغون 

چرا عزیزم چند سالته

چرا که چه عرض کنم سر تاپا زندگیم مشکل و غمه ....

۳۴ عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40