2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 24 پست
بله پسرم دانشجو و دخترم متاهل ،دفتر های شکر گزاری و هدف هام را عکس می‌گیرد نشون خواهراش و مادرش میده ...

وااای شما که بچه هاتون بزرگن عزیزم...‌

من گفته بودم بچه ها م بزرگ بشن می‌زارم میرم 

ولی می‌دونم بی عرضه ام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای شما که بچه هاتون بزرگن عزیزم...‌من گفته بودم بچه ها م بزرگ بشن می‌زارم میرم ولی می‌دونم بی عرض ...

طلاق نمیده ،خودم خونه دارم ولی نمیدونه ارثیم هست 

ازش خواهش کردم حتی وقت مشاوره قبل از طلاق گرفتم نیومد

مشکل دوم هم دارم :حقوقش را با خانوادش شریکه ،شاید پنج تومن خرج خونه بده بقیه را با کارت تحویل مادرش میده و ماهی سه تومن هم به پدرش میده  

پول دارم مدرس هستم ،خونه هم دارم اصلا برای طلاق نمیاد

خوب موندی چیکار 

برا طلاق نیاد برو اقدام کن 

چند سالی زمان میبره ولی اخرش موفق میشی 

حداقلش ی خونه از خودت داری بدون اینکه کسی کنترولت کنه 

خوب موندی چیکار برا طلاق نیاد برو اقدام کن چند سالی زمان میبره ولی اخرش موفق میشی حداقلش ی خونه از خ ...

ممنونم برای من وقت میزارید دقیقا دوست داشتم نظر کاربران هم بدونم و درست تصمیم بگیرم و شاید کسی مثل من بوده و چاره ای اندیشیده،شاید هم آنقدر مهم نباشه که خودم را درگیر کردم این همه گوشی من را هک کرد جز کلاس درس و جزوه هیچی نداشت مسیر و شنود هم همینه اصل کارش را دوست ندارم