2777
2789
عنوان

من الان چجوری اولین حقوقمو خرج کنم😭😭😭😭😭❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 97 پست
اره ولی اگه محدودیت سنی نداری کنکور بهترهمعلوم نیست تا سال های بعد هم استخدامی قبول کنن یا نه

پارسال قبول نشدم پشت کنکوری بودم

امسالم دیره دیگ خستم خیلی دلم میخواد استرس کنکور لعنتی رو از روم بردارم

پارسال قبول نشدم پشت کنکوری بودمامسالم دیره دیگ خستم خیلی دلم میخواد استرس کنکور لعنتی رو از روم برد ...

درک میکنم منم پشت بودم هرجور صلاحه عزیزم موفق باشی❤

تازه واردم،از اینگور کردن پرهیز کن ایرانی🌚؛یه ده هشتادی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ ماه ۲۰ میلیون

منم این ماه اولین حقوقم میاد انقدر بدهکاری داریم ک توش گمه.دانشجویی؟. یامعلمی؟

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

برا من بخر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اون داره عشق و حال میکنه بعد تو نشسی داری زار میزنب ک نیس چیزی براش بخری؟

برو ی تیکه طلا بخر بزار اونجا عشق کن

یا ی چیز برا خودت بخر

با ی حرکت زیبایی رو خودت بزن

ارزششو داره غصه بخوری؟اون الان داره بایکی دیگه میلاسه

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸

دوستان میشه اینجوری اشنا شد و اعتماد کرد ؟

من چون پیجم شخصیه معمولا هیچ غریبه ای رو تایید نمیکنم تو پیج 

ولی یه نفر بود که چند سال بود منو هی فالو میکرد 

اواخر دایرکت میداد ج نمیدادم

الان دوباره دایرکت داد 

میگه اجازه بده اشنا بشیم و نیتم مثبنه و از این حرفا

میشه اعتماد کرد و اشنا شد ؟

البته اینم بگم من تاحالا ندیدمش هیچ جا