2777
2789
عنوان

به نظرتون دکتری روزانه یه دانشگاه تاپ ارزشش رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست
بله رشته خوبیه خیلی

میتونم ازتون بپرسم چطوری میشه اتفاقی ویدویی تو دانشگاه دولتی دکترا خوند؟

واقعا برام سواله وقصددیگه ای از مطرح کردم سوالم ندارم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان کارت چیه؟ درامدت؟ اگر دکترا بگیری منجر به درآمد بیشتر میشه یا با همین ارشد هم داری همون کار رو ...

تو یه شرکت مهندسی هستم

درآمدم بدک نیست

خانواده هم خیلی ساپورت میکنن

مسلما حقوقم زیاد میشه با دکتری، ولی از سنگینی رشته و دانشگاه میترسم

وحشت کردم یه جورایی😁

میتونم ازتون بپرسم چطوری میشه اتفاقی ویدویی تو دانشگاه دولتی دکترا خوند؟واقعا برام سواله وقصددیگه ای ...

عزیزم استعداد درخشانم چون

کارشناسی و ارشدم از یه دانشگاه تاپه

و...

دیگه جزییات بیشتر نمیگم

عزیزم استعداد درخشانم چونکارشناسی و ارشدم از یه دانشگاه تاپهو...دیگه جزییات بیشتر نمیگم

ممنونم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنونم

دکترا خوندن سخت نیست.فقط خداکنه گیر استادگیرنیفتی خصوصا برای جامع و پایان نامه

ممنونمخودم با اینکه خیلی استرس گرفتم ولی تصمیم گرفتم برم تو دلش✌️😁

موفق باشید 🤛🏻🤜🏻

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ(یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻برگشتم