2777
2789
عنوان

چون با معلم پسرمو زده بود دعوا کردیم اسکرین شات پیامامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 149 پست

تو رو قران پدرشو در بیار راحت ازش نگذر حق نداره دست رو بچه بلند کنه. این تو رفتار  بزرگسالی بچت خیلی اثر داره خیلی

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتم کعاون اجرایی مدرسه گفت ما نه به حرف معلم کلاس رو عوض میکنیم نه حرف شما.ولی مدیر عوضی حرف معلم ر ...

چرا ادامه ندادی و اموزش پرورش شکایت نکردی چقدر خونسردی من خودم خانواده فرهنگی م خواهرام معلم ابتدایین  وخستگی معلمها رودرک میکنم ولی این معلم انسان نیست چطور میتونه هم بزنه هم عذرخواهی نکنه هم بگه تکالیف نفرستین هم بگه بچه روبیاری کاری باهاش ندارم وانقدر وقیح باشه وشما پیگیری نکنی؟؟؟

زدن و رفتار این آقا اصلا درست نبوده ولی در کل سعی کنید در روش تدریس یا تصمیمات معلم دخالت نکنید معلم ...

با‌کدوم سوال باهاش کار کنم؟آقا سوال نمیگه که.نه بحث اولمم راجب کتک زدنش بود بذار اسکرین شات بدم

اگر کار به حراست بکشه معلم رو جابجا میکنن

نه عزیزم وضعیت آپ نابسامان تر از این حرفاس  من خودم یه همکار قدیمی داشتم که واقعا بچه ها رو تنبیه بدنی میکرد اولیا شاکی داشت هیچ اتفاقی هم براش نیفتاد 

پارسال داداشم ابتداییه با یه پسری دعوا کرده بود ، پسره مادرش اومده بود مدرسه که چرا فلانی با بچه ی من درگیر شده ، ظاهرا خیلی هم بد با برادرم صحبت کرده بود و حتی هلش داده بود 

پدرم رفت مدرسه ، گفت من با اون خانم کاری ندارم من با معاون کار دارم که مدرسه رو هرکی هرکی کرده 

یه جوری دعوا کرده بود با معاون و مدیر که مادرم میگفت هی میخواستم آرومش کنم نمیشده .. 

از اون روز در مدرسه رو بستن هیچ پدر مادری رو هم بدون زنگ زدن قبلی نمیذارن بیاد تو مدرسه ، باید باهاشون اینطوری رفتار کرد

مثل بعض چمران، در کوچه های پاوه:) 🕊🍃

به نظرم خیلی داری حساسیت نشون میدی بعداینکه اگه ناراضی هستی چرالجبازی میکنی وکلاسشوعوض نمیکنی منم پسردارم تاالان معلماخیلی حرفازدن معلمای الانش که راهنمایی هست هم تنبیهش کردن هم ۲۰صفحه دهها بارجریمه دادن دخالت نکردم چون معلم پدرکشتگی که نداره حتمایه چیزی بوده که اینکاروکرده شماهم دخالت نکن چیزی هم شدبذارهمسرت باهاش صحبت کنه خوب نیست شمامداخله میکنیدمن تمام کارهای مدرسه ی پسرم روازوقتی معلم وناظم ومدیرمدرسه ی جدیدشون همه مردهستن سپردم به همسرم 

نه عزیزم وضعیت آپ نابسامان تر از این حرفاس من خودم یه همکار قدیمی داشتم که واقعا بچه ها رو تنبیه بد ...

منطقه ما که همکار پارسالمو جابجا کرد بخاطر توهین به بچه ها

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
با‌کدوم سوال باهاش کار کنم؟آقا سوال نمیگه که.نه بحث اولمم راجب کتک زدنش بود بذار اسکرین شات بدم

سوال مجاز نیست نباید بدن مرتب از اداره میگن نباید سوال بدید اینترنت پر از نمونه سوال خوبه دانلود کنید باهاش کار کنید من دوستانه گفتم اون قسمت تدریس واقعا حق با معلم هست  هر چند بازم می تونست محترمانه تر و با صبر بیشتری پاسخ بده ولی زدن نه شما حق داری پدرش رو دربیاری کارش نه انسانی بوده نه قانونی