2777
2789
عنوان

دفع پروتئین کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 69 پست
سلام ما دامادمون سه ساله دفع پروتیین داره پارسالم تبکه برداری ازش گرفتن...دکتررژیم غذایی داده وبا ور ...

سلام عزیزم شما چه شهری هستید؟میشه بگید پیش چه دکتری رفتن؟اول عددش چند بود که الان شده ۲۰۰؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اینم فشارش بالانیست ولی همه بهش قرص فشار میدن چون میگن دلیلش رو نمیدونیم

تو بارداری دکتر میگفت اگر فشارت بالا بره خودت و بچه از بین میرین ولی  تو دوتا بارداریم فشارم ۱۱ بالا نرفت 

الان هم فشارم بالا نیست حدود ۱۱ تا ۱۲ ...دیگه خیلی ساله پیگیر نشدم ولی همیشه دفع پروتئین دارم تو آزمایشام 

مطمئنی آزمایشش مخصوص هست ها

آره مطمعنم اولین دکتر که رفتیم آزمایشا همه انجام دادیم حتی یه آزمایشایی بود که دورازجون مخصوص سرطانی ها بود،ولی نمونه برداری انجام نداده

منظورم اینه الان چه مشکلی اذیتش میکنه که دکتر میره و پیگیره

خب خودش مرتب ادرارشو میسنجه میبینه پروتئینش زیادتر شده توی ادرارش پراز رگه های پروتئینه بعد میره آزمایش میده میبینه بله دوباره بالاتر رفته

نه دفع پروتئین

بیشتر اطرافمون دفع پروتئین سر سنگ داشتشون بود 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام عزیزم شما چه شهری هستید؟میشه بگید پیش چه دکتری رفتن؟اول عددش چند بود که الان شده ۲۰۰؟

سلام ممنون اصفهانیم،اسم دکترشونمیدونم اول۷۰۰بودخیلی یالابود خیلی براش ناراحت بودیم دیگه رژیم غذایی گرفت وپیاده روی میکنه خداروشکر پایین اومده...قرص مخصوص بیماریهای خاص هم میخوره...اگه بره بالا دفع پروتئین شوهرتون باید دیالیزکنه حواستون باشه سریع رسیدگی کنین