2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 252479 بازدید | 1030 پست
چقد بي تربيتي😳متاسفم براي اونايي ك لايكت كردن واقعاچ طرز صحبته

نوع سوال کردنش و پوزخند زدنش والا همینو میرسوند منم گفتم احتمالا شوهرش جایی با کسی یه و این همسایه خبر داره

درا رو قفل کردم بازم میترسم نمیدونم چون ترسیدم اینجوریه یا واقعا از حیاط صدا میاد 😥 خیلی میترسم بگی ...

نترس...شوهر منم کارش شیفتیه دوشب خونه نیست اوایل شبامیترسیدم یه لامپو روشن میذاشتم لامپ توحیاطو هم..تلویزیونم روشن میذاشتم که سروصدا باشه یخورده چون وقتی خونه ساکته از وسیله های خونه و درودیوار صدا میاد چند شب بعد لامپ توخونه رو خاموش کردم و فقط لامپ توحیاط روشن بود با تلویزیون الان نمیترسم فقط لامپ توحیاطو روشن میذارم تلویزیونم وقتی چشمام گرم میشه خاموش میکنم...فقط به هیچ کس نگو شوهرم شب نمیاد خونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجور موقع ها نباید بگی کلا تنهام

بگو امشب اره فعلا تنهام چند دقیقه دیگه میاد شوهرم تو راهه

یا داداشم شب میاد پیشم تو راهه

یا مثلا مامانمو بابام شب میان پیشم 

فقطم امشب تنهام 

اون خانواده شیرازی جریانشو نشندی احتمالا که همسایشون چه بلایی سرشون اورد. به همسایه هم اعتماد نکن م ...

میشه بگی جریانش چی بوده؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

سلام عزیزم درسته ترس داره اما نترس ،درا که قفله و هیچ راهی هم نداره که بیاد تو ،ب شوهرت زنگ بزن بگو

واینک دیگ وقتی تنهایی در و باز نکن ب هیچ‌وجه .

خدایا همه مریضا روشفابده💔💔💔❤
دوسه ساعت صب میخابم خوبم بعدش.ولی الان بچم مدرسش شیفت صب باشه اونروزش سردرد دارم همش.

بچت چندسالشه، منموقتی بیداربمونم شب، صبحونه اماده میکنم سفره هم میندازم خودش بخوره بره مدرسه

میشه به نیت من و مادر و پدر و همسرم و اینکه خدا شر و بدی رو به حق نام اعظمش ازمون دفع کنه این ذکر رو بگی؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰