2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 123130 بازدید | 741 پست
ورا باید این وقت شب بیاد سرم بکشه ببینه کی خونتونه اینکه اومده تو یعنی واقعا خواشته ببینه کسی هست یا ...

وای عزیزم ببخشید که ترسوندمت🥲 

منم تا ماشین لباسشویی روشنه یا میخوام سشوار بزنم همش حس میکنم یکی داره صدام می‌کنه یا یکی داره در میزنه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نباید در برای هیچ کسی باز کنی 

من تا نفهمم کیه در باز نمیکنم 

درضمن باید میگفتی قرص ندارم مگه داروخانه هستی رو نده 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

ببین اصلا واسم عجیبه چرا رفتی قرص بیاری در حیاط رو باز گذاشتی

همیشه همسایه بیاد من میگم تشریف داشته باشید بعدم درو میبندم چون اصلا دلم نمیخواد یه موقع سرک بکشن تو خونه

توهم باید درو میبستی

بعد چرا بهت گفت تنهایی امار دقیق دادی میگفتی نه داداشم و مامانم اینجان

خوب خداروشکر همسرت اومد.اسی من شوهرم سه سال کارش اقماری بود اون دوهفته ای که نبود نمیدونی شبها چی به ...

وای الان دیگه خونه میمونه؟ خیلی سخته درکت میکنم عزیزم 

انشاالله روح مادرتون هم در آرامش باشه براشون صلوات فرستادم

اسی تصمیم داشتم برم خونه مستقل ولی الان خوف کردم😅خودت خوبی سالمی زن همساده در چه حاله

خونه مستقل خوبه

ولی اگه تنهایی توصیه نمیکنم

چیز خاصی نشد خداروشکر شوهرم رسید خونه

قراره بهش بگه لطفا دیگه نیاد در خونه ما برای دارو اگر خواست بره داروخانه

اینکه گذشت ولی دیگه به کسی رو نده ..

اگه گفت قرص میخام و هرچی..باید همونجا بهونه میاوردی و درو به روش میبستی..تا فضولی هم نکنه..

یا وقتی سوال اضافه پرسید میگفتی :کاری دارید؟!

اگه ادامه داد میگفتی:شب بخیر.

درم میبستی..دیگه رو نده به کسی ک بخاد سوال شخصی بپرسه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
خونه مستقل خوبهولی اگه تنهایی توصیه نمیکنمچیز خاصی نشد خداروشکر شوهرم رسید خونهقراره بهش بگه لطفا دی ...

چرا شوهرت بهش بگه ،اصلا باهاش هم کلام نشین ،وقتی هم اومد در زد از همون پست در بگو شرمنده، ندارم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....