2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 56172 بازدید | 602 پست
من ترسوام چرا این وقت شب باید این تاپیکو بخونم اخه خدا😭

من که از ترس چسبیدم به شوهرم میگه تو که گرمایی هستی چی شدچسبیدی بهم🤣

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی گفتم قصیه روگفت کار اشتباهی کردی درو باز کردی شوهرم گفت اگه فردا خانومه رو دیدم بهش میگم که خان ...

نه نگو

ولی حد و حدود خودتو با رفتارت نشون بده

خودمونی نشو اصلا با کسی

دارو هم به کسی نده

کلا این دوره زمونه هر چی بیشتر فاصله بگیری از ادما به نفعته

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
آخه خیلی سوال پرسید من هیچوقت حتی باهاش حرف هم نزدم چرا اینهمه سوال پرسید

ورا باید این وقت شب بیاد سرم بکشه ببینه کی خونتونه اینکه اومده تو یعنی واقعا خواشته ببینه کسی هست یا نه مخصوصا اینکه تعارفش نکردی تو دیگه هیچچچچچ وقت بهش روی خوش نشون نده و اصلا دیدی ایفون زد بر ندار حتی این ترسی که اون امشب انداخت به جون تو واقعا نبخشیدنی نیست تف به روش منم خونه تنهام ماشین لباسشویی روشنه این داستانت خوندم الان با هر تقه ای که میکنه سه متر میپرم هوا خیر سرم باردارم استرس گرفتم

خوب خداروشکر همسرت اومد.اسی من شوهرم سه سال کارش اقماری بود اون دوهفته ای که نبود نمیدونی شبها چی بهم می‌گذشت.با ترس و لرز میخوابیدم.با هر صدایی از جا می‌پریدم .اونموقع سرویس بهداشتیمونم توی حیاط بود بچه هامم کوچیک نصف شب می‌خواستیم بریم دسشویی مکافات بود

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

من که از ترس چسبیدم به شوهرم میگه تو که گرمایی هستی چی شدچسبیدی بهم🤣

وای حق داری😂 حالا منه فوضول کامنتارم خوندم بیشتر ترسیدم🥲😂😂

💚 خدایا شکرت 💚 خدایا شکرت 💚خدایا شکرت 💚

ورا باید این وقت شب بیاد سرم بکشه ببینه کی خونتونه اینکه اومده تو یعنی واقعا خواشته ببینه کسی هست یا ...

نترس گلم، بارداری چرا اومدی آخه....احتمالا این از همسایه های فضوله آدم فضول روز شب نمیشناسه چیزی نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وای حق داری😂 حالا منه فوضول کامنتارم خوندم بیشتر ترسیدم🥲😂😂

مننننم😂وای لعنت به من اینو میذاشتم صبح ببینم نه الان 😂

نترس گلم، بارداری چرا اومدی آخه....احتمالا این از همسایه های فضوله آدم فضول روز شب نمیشناسه چیزی نیس ...

منم میترسم بدجور 

یکی منو آروم کنه 😂😂

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱