2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 109696 بازدید | 661 پست
به شوهرت گفتی اون چی گفت؟

باورش نمیشد همچین کار احمقانه ای کرده باشم ومدت ها باترس شوهرم نبودم تاصبح بیدار میموندم فقط میگفتم ازاینجا بریم علتشو نمیگفتم بعدها که فهمید گفت چرا بهم نگفتی گفتم ترسیدی پاشی بلایی سرش بیاری گرفتار بشی اوناماشین سنگین داشتن گفت حداقل میتونستم ماشینشو پنچر کنم که😄خلاصه که به خیرگذشت اونشب واسه من

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیبگم والابخدا آدم هرچقدرم‌ حواسش جمع باشه یه از خدا بی خبری میاد زندگی رو خراب میکنه کاش حداقل هم ج ...

من زندگیمو با چنگ و دندون جمع کردم خیلی سختی کشیدم ولی هیچوقت دست اونجور ادما اتو ندادم چون فهمیدم خیلیا چش دیدنمو ندارن والا زندگی انچنانی هم ندادم و تا تونستم به همه خوبی کردم ولی خیلی حرفا شنیدم 

واقعا خیلی بده که اینجوری یکی بیاد اون حرفای وحشتناک رو بزنه یعنی حرفاش خیلی بد بودن بیچاره شوهرمو ه ...

چه زن پر رو و بی ادبی 

به نظرم باید پیاماشو به شوهر خودش نشون بدین بگین بیا جلوی خانومتو بگیر 

اصلا خوشم از همچین زنایی نمیاد 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
دختر عمه من سال ها پیش وقتی باردار بوده یکی درمیزنه و میگه مامور برقم درو که باز میکنه یهدفعه گردن د ...

ای وای طفلی 

اره واقعا این اتفاقا زیاد میفته فقط خدا خودش کمکمون کنه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
چه زن پر رو و بی ادبی به نظرم باید پیاماشو به شوهر خودش نشون بدین بگین بیا جلوی خانومتو بگیر اصلا خو ...

من اصلا راضی نمیشم بچه هلش چه گناهیی کردن که باید بچه طلاق میشدن گفتم بهش گفتم ببین من همین الان که دارم بهت پی ام میدم ناراحتی اینو دارم که شوهرت نبینه ولی ببین تو چقد پس فطرتی چقدر حیوونی 

خب با یه قرص ندارم خوشحالش میکردیاصلا وقتی تنهایی نباید در و رو هیچکس جز خانوادت باز کنی

آره کار اشتباهی کردم کلی ام به خاطرش ترسیدم

ولی خداروشکر شوهرم رسید 

شاید قرص برای شوهرت می‌خواسته ک تو خونشه😁

کرم داری🤣🤣🤣

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
من اصلا راضی نمیشم بچه هلش چه گناهیی کردن که باید بچه طلاق میشدن گفتم بهش گفتم ببین من همین الان که ...

واای خدایا بچه هم داره ؟ 

شوهرش مگه پیره یا مشکلی داره؟ 

زنه خیلی زیباست ؟خدا بگم چیکارش کنه عصبی شدممم