2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 79386 بازدید | 636 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه چی ترسوندین اسی رو هیچی نیس دررو قفل کن برق هم روش 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
درا رو قفل کردم بازم میترسم نمیدونم چون ترسیدم اینجوریه یا واقعا از حیاط صدا میاد 😥 خیلی میترسم بگی ...

منه احمق چندسال پیش همین اتفاق برام افتاد بااین تفاوت که پسرهمسایه اومد در همسایه بغلی رو زد فکرکردم درمارو میزنه شوهرم شبکار بود وازساعتی که میرفت من درو رو هیچکس حتی مامانمم باز نمیکردم تابرگرده.واونشب نمیدونم چی شد که ساعت ۱۲شب پاشدم درو بازکردم گفت خونه روبه رویی دزد اومده تماس میگیریم جواب نمیدن ماهم طبقه دوم بودیم گفت ازرو پشت بوم توخونه نگاه بندازم ببینم هنوز دزده هست یانه و ...یه اتفاقاتی افتاد وهی چرت وپرت میگفت ومیومد پشت در منم به زور و دروغ دکش کردم گفتم شوهرم داره میاد انداختمش بیرون میدونست دروغ گفتم چندبار اومد توکوچه سنگ ریزه میزد به شیشه درو براش باز کنم ومنم ازترس داشتم سکته میکردم فقط باگریه تونستم زنگ بزنم دوستم باشوهرش اومدن دنبالم رفتم خونشون به شوهرم چندسال بعدش گفتم ولی کاری کردم ازاون خونه بریم چون دیگه امنیت نداشتم

شماهم اگه کسی هست تماس بگیر بیاد پیشت بخوابه یاتو بری پیششون تنها نمون حالاکه فهمیده تنهایی

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

من ک دوسال تا ساعت ۳ صبح بدون شو هستم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون