2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 41095 بازدید | 475 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکیو داشته باش که اگه اتفاقی افتاد بیدار باشه زنگش بزنی، مثلا خود همسرت یا خواهری کسی

هر اتفاقی افتاد سریع زنگ بزن پلیس و به اون شخص

ببخشید میترسونمت ولی شاید الکی اومده قرص بگیره مطمئن بشه تنهایی

شایدم شما الکی ترسیدی

درا رو قفل کردم بازم میترسم نمیدونم چون ترسیدم اینجوریه یا واقعا از حیاط صدا میاد 😥 خیلی میترسم بگی ...

عزیزممم نترسسس همسایه های مام بیشعورن میان تو خونه وقتی در بازه 

تازه حتی یبار یه گدا اومده نشسته بود تو حیاط نمیرفت  ، بزور کردیمش بیرون 

اصلا نترس قوی باش 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

در و قفل کن نترس

درا قفله 

ولی بازم یه جوریم 

شایدم خودم زیادی گندش کردم و میترسم

آخه داشتم مثلا قصه هاییی که برام پیش اومده ترسناک بوده توی یه تاپیک تعریف میکردم یهو این در زد برا همین ترسیدم

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

عزیزم تو مگه داروخانه شبانه روزی هستی که این موقع شب به اون قرص دادی!!!! بگو خودسر دارو مصرف نمیکنم.درم میبستی. به شوهرت زنگ بزن هر وقت میاد یک ربع جلوتر بهت زنگ بزنه تا در کسی رو باز نکنی دیگه شب خطرناکه