2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 4586 بازدید | 180 پست
وسواس فکریم داره آبرومو میبره

وای از وسواس فکری نگو تمرین کن کم کم روز به روز کمش کنی تا از بین بره هر دفعه به یکی از وسواس ات اهمیت نده بی تفاوت شو هیچی نمیشه به خدا تا کامل رفتارت عادی میشه بعد مدتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با بقیه خواهر و برادر ها هماهنگ کن

ببین هر کدوم چقدر میتونن بدن

یه وام جور کنید

پولشو بزارید رو پول پراید

بعدن قسط هاشو خودتون بدید

نتیجه میگیرم پدرو مادر خوبی باشید 

حتی بی پول 

بازم بچه هاتون اندازه قارون بهتون احترام میزارم

خدا حفظتون کنه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

اما انشالله که درست بشه وبتونی بخری بعضی جاها هست که ماشینو پیدا میکنن ویه مبلغی رو پیش پرداخت میگیرن بقیه رو وام میدن با سود بانکی منم شوهرم میخواد یه ساینا برام بخره خیلی جاها زنگ زدیم وپرس پجو کردیم خیلی قسط ها رو زیاد میگفتن حالا یه جا پیدا کردیم که سود بانکی میگیرن وقسط هاش کمتر میشه

امتحاناتم (دانشگاه‌) برنامه این بود معدل بالای 18 باشه، فکر نکنم بشهحالا فردا عروسی برم، برگشتم خوند ...

چرا پیش چشم پزشک نمیری 

ی جور ورزش داره بهتون روششو میگه انجام میدی یکماهه خوب میشی 

من بیشتر رفتارا و حرفای خودمو با دیگران، مرور میکنم و اگ بد و چیپ رفتار کرده باشم اون شب خوابم نمی‌بره 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.