2777
2789
عنوان

ژل صورت یا کامپوزیت دندون

243 بازدید | 37 پست

شما باشید کدومو انتخاب میکنید؟

ی هزینه گذاشتم کنار بین این دوتا موندم

ژل گونه یا کامپوزیت دندون

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامپوزیت  

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

قطعا کامپوزیت 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶

ژل زیاد نمیشه در مقابل کامپوزیت 

کامپوزیت اگه خیلی واجبه انجام بده خیلی دردسر داره خیلی مراقبت میخواد بعدم اگه پشیمون شدی هیچ راهی برا برگشت نداری چون دندونای خودت خیلی خراب میکنه 

من میخواستم انجام بدم یع روکش گذاشتم رفتارم با این دیدم دیگه ترجیه دادم نکنم من ادم کامپوزیت نبودم

اگه حوصله مراقبت داری انجام بده

💕یا الله💕
من بودم کامپوزیت

اره خودمم اونو ترجیح میدم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
کامپوزیت

خوبه پس با بیشتریا هم نظرم