2777
2789
عنوان

حس هشتمی ام 😁🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 293 پست
رسیدن به یه جایگاه بزرگی

خواهش میکنم بگوووووو

لباسم چه رنگی هست. یا به مشخصه از شغل یا خودم. میشه بگی اون شغلی که میخوام تا آخر امسال استخدام رسمی میشم؟ یا حداقل مقدمات امسال انجام میدم و سال دیگه رسم س میشم بگی اصلا نمیشم؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسیییییی بگو دیگه

مهربان 

پر تلاش و کوشش 

یه آرزو بزرگی داری

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
در آینده فقیر میشم یا پولدار؟

متوسط رو به بالا 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
کات مبکنیم ؟چرا یهو عوض شده؟با ن ارتباط میگیرم ؟کی وچطور

کات نمیکنی 

یکم طول می‌کشه تا دوباره برگرده مثل قبل 

رابطممم با امیر چطوریه تهش ؟دوسم داره یا نهههه الکیه

رابطه ات نه خیلی خوبه نه خیلی بد 

دوست داره ولی نه زیاد 

کات نمیکنی یکم طول می‌کشه تا دوباره برگرده مثل قبل

عاغا منم بگو لطفاااا🥺🥺🥺

من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چطوره؟

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹