2777
2789
عنوان

حس هشتمی ام 😁🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 295 پست
من

یه مریض تو خانواده است 

خیلی نگرانی 

دلت یه مسافرت میخواد 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلط کردهههه اون چی حسش چیه به من یا اون دختره🥲

خبر نداره که شما دوسش دارید ولی مطمعنه که اون دختره دوسش داره

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
من سال دیگه چه قبول میشم یا رتبم چقدر میشه توکنکور رشتم تجربیبا چه شخصی ازدواج میکنم ویژگی من

معلمی قبول میشی 

همسرت هم معلمه 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
من سال دیگه چه قبول میشم یا رتبم چقدر میشه توکنکور رشتم تجربیبا چه شخصی ازدواج میکنم ویژگی من

معلمی قبول میشی 

همسرت هم معلمه 

معلمی قبول میشی 

با معلم ازدواج می‌کنی 

خبر نداره که شما دوسش دارید ولی مطمعنه که اون دختره دوسش داره

لباس تنم چه رنگیه؟  

حس M بهم چی بود؟  دلیل اینکه نمیتونم با کسی وارد رابطه عاطفی بشم چیه ؟ حست به آینده ی شغلی و تحصیلیم و مشکل بزرگی که ذهنمو درگیر کرده چیه؟ 

😂🖐

دختری شجاع 

مهربان 

جسورر