2777
2789
ینی راضی نیستین ک بعدش عمل کنه؟

آخه وقتی به دل من نشسته باشه دیگه چه عملی؟؟

احتمالا خودشو دوست نداره که میخواد عمل زیبایی بکنه و یه همچین شخصیتی قطعا نمیتونه منم دوست داشته باشه..

آخه وقتی به دل من نشسته باشه دیگه چه عملی؟؟احتمالا خودشو دوست نداره که میخواد عمل زیبایی بکنه و یه ه ...

چرا خب شاید این کار رو دوست داره زیباتر شدنو دوست داره ن اینکه خودشو دوست نداشته باشه

من اینم اکثرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل مثلا ساده بینی یا فیلر و اینا خب باعث اعتماد ب نفس بیشتر میشه

نه فکر نمیکنم خودم دوست داشته باشم..

حالا یه زمانی واقعا مشکل خاصی هست مثلا انحراف بینی یا چیزی شبیه به این ایرادی نداره..

بحث من سر اینه وقتی همو انتخاب کردیم همونجور برای هم زیبا باشیم

نه فکر نمیکنم خودم دوست داشته باشم..حالا یه زمانی واقعا مشکل خاصی هست مثلا انحراف بینی یا چیزی شبیه ...

نمیدونم ولی مثلا با افزایش سن گاهی کارهای زیبایی ب خانما انگیزه بیشتر میده 

من اینم اکثرا

چرا خب شاید این کار رو دوست داره زیباتر شدنو دوست داره ن اینکه خودشو دوست نداشته باشه

نمیدونم واقعا..

تو ذهن خانوما نیستم که بدونم چی میگذره😂

اما بحث من بین زن و شوهر بود که بعد انتخاب هر کدوم مجبور نباشن خودشونو هی دستکاری کنن تا تو چشم طرف بهتر دیده بشن..

از ظاهر مهمتر ابراز علاقه بصورت زبانی و عملی هستش

نمیدونم واقعا..تو ذهن خانوما نیستم که بدونم چی میگذره😂اما بحث من بین زن و شوهر بود که بعد انتخاب هر ...

اون ک بحثش جداست خب اره زن و شوهر هم همو انتخاب میکنن ولی دوست دارن برای هم آراسته و زیبا باشن یا نه؟

من اینم اکثرا

اون ک بحثش جداست خب اره زن و شوهر هم همو انتخاب میکنن ولی دوست دارن برای هم آراسته و زیبا باشن یا نه ...

برای هم باشه تا جایی که خیلی تو درد سر نیفتن عیبی نداره خیلی هم زیباست اینکار..

مهم نیست اصلا خانومها ذاتا فرشته هستند مهم با لباس جادو کردن شماهاست این یک اصله دیگه چهره مهم نیست ...

در ادبیات جهان مدرن(؟) یک آقای نرمال که نمونه‌ش شما باشی چادر عربی و شلوار جین جذب دلشو میبره؟ 

چقدر ازین تاپیک حس بدی گرفتم

حالا موضوع تاپیک به کنار، خود خانوما هم برای خودشون در مورد ظاهر آقایون نظر شخصی خودشونو دارن و اوکیه. ولی این یکی دیگه شاهکاره 😂😂 اومده یک آقای نرمال تعریف کرده و خودشم جزوشونه. بعد یه سلیقه تعریف کرده که فتیشه خودشه که غیر اون باشه طرف نرمال نیست. بعد فقط هم تعریف خودش از نرمال درسته. یعنی عالیه طرف! من نمیدونم کی اینارو تحویل میگیره. رسما خودشیفته و متوهمه. 

دیگه وقتی خانمی همچین تاپیکی میزنه چه انتظاری از پاسخ آقایون باید داشت؟

من تو این موندم ,میگه میپسندین؟؟؟ مگه خانما أشیان, بقول شما حرفای اون آقای نرمالم که فوق العاده بود

یا اونیکی میگه من اگه خانمی رو واسه ازدواج بپسندم, شاید خانم شمارو نپسنده, چرا همیشه تو حرفای آقایون این منم منما هست, راست گفتن ازماست که برماست

روزای خوب منم میاد