2777
2789
میگم خودتو گول نزن یه جور دیگه میخای دلیل بیاری. اصن لازم نیست از زندگیت چیزی بدونم حرفات بوی خطر می ...

حداقلش من زندانی فکرم نیستم

اینو توهین نمیکنما واقعا دلم میسوزه که نمیتونی احساساتتو بروز بدی بدون ترسیدن زندگی مثل یه ماشین برنامه ریزی شده و تو منطقه سیف موندن نیست اقای باتجربه پ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی هیچی نمیگم هی میخاد زندگی یک نواخت خودشو بکنه تو پاچه ما🗿

من کمی زیادی مهربونم میشینم حرفتو میشنوم و جایی که لازم بدونم تذکر میدم. وگرنه قرار نیست به سبک من زندگی کنی چون تحمل این همه سختی رو نداری. دوس ندارم یه دختر نوجوون بعدا خود خوری کنه. دیگه خود دانی از من گفتن از تو شنفتن. فقط امیدوارم دچار نارسیسم نباشی

حداقلش من زندانی فکرم نیستماینو توهین نمیکنما واقعا دلم میسوزه که نمیتونی احساساتتو بروز بدی بدون تر ...

بلدم احساساتمو بروز بدم ولی برای کسی که ارزش داشته باشه نه کسی که دسترسی بهش ندارم و  یا ممکنه بعدم زجرم بده. فرق من و تو میدونی چیه یه دهه تجربه س

من کمی زیادی مهربونم میشینم حرفتو میشنوم و جایی که لازم بدونم تذکر میدم. وگرنه قرار نیست به سبک من ز ...

دو دقیقه حرف زدیم هرچی اختلالات روانیو شخصیتیو بستی به ناف ما

میدونم نیتت بد نیست ولی راه و روشت اشتباست تو ۳۵ سال سن داری یه چیزایو تجربه کردی یه چیزایو نه من ۲۰ سالمه ممکنه اون چیزای که من تجربه کردم تو نکرده باشی پس نمیتونی درمورد همه چی قاطعانه نظر بدی 😑

بلدم احساساتمو بروز بدم ولی برای کسی که ارزش داشته باشه نه کسی که دسترسی بهش ندارم و یا ممکنه بعدم ...

چه اشرف مخلوقاتی هستی میترسی ازینکه احساساتمو بروز ندم شاید صدمه بزنن بهم؟

حتی اونیکه ازش مطمئنی ۱۰۰ درصدی نیست ایتجوری باشه همیشه باید ترس اینو داشته باشی

دو دقیقه حرف زدیم هرچی اختلالات روانیو شخصیتیو بستی به ناف مامیدونم نیتت بد نیست ولی راه و روشت اشتب ...

من خودم مشاور میرم به تو هم میگم برو مشاور ضرر نمیکنی. اینکه اینقد مقاومت میکنی نشون میده اطرافیانت احتمالا با رفتارت موافق نبودن ناخوداگاه گارد داری. الان تو مشاور بری برای من سود داره؟ این استدلال های بچگونه که شرایط من رو تجربه نکردی و من چیزهایی دیدم که شماها نمیدونین و .. اینها را همه ما تجربه کردیم سن بلوغ و سن هیجانات احساسی و عاطفی.من برای خودت گفتم دیگه خواستی برو خواستی  نرو. پایان بحث

چه اشرف مخلوقاتی هستی میترسی ازینکه احساساتمو بروز ندم شاید صدمه بزنن بهم؟حتی اونیکه ازش مطمئنی ۱۰۰ ...

چرا قیمه تو ماست میریزی. چه ربطی به اشرف مخلوقات داره. احساساتتو درست بروز بده. احساسات برای بقا انسان هست وقتی به موقع استفاده نشه باعث ضرر میشه. حالا که نقد بقیه رو قبول نمیکنی . برو ببینم تهش به چی میرسی. موفق باشی