2777
2789
عنوان

وام بانک ملی

78 بازدید | 11 پست

دوستان کسی میدونه اگه برا طرح مهربانی بانک ملی یه حساب تازه افتتاح کنیم و 1 میلیارد پول بذاریم بعد 1 ماه چقدر وام میده؟ من 300 میلیون وام میخام. میخام بدونم اگه 1ماه بمونه 300 تومنو میده یا نه؟ کسی امتحان کرده؟ 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

پدرم کارمند بانک ملی هستن 

صبر کنید تماس بگیرم بپرسم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی لطف میکنی

ببین عزیزم 

۲تا ۴درصد کارمزد داره 

سقف وام مهربانی تا ۳۰۰میلیون تومن هست که حالا اگر بیشتر خواسته باشید مازادشو باید طبق شرایطی که خود بانک براتون تعیین میکنه بگیرید

یه دونه ضامن هم میخواد

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

ببین عزیزم ۲تا ۴درصد کارمزد داره سقف وام مهربانی تا ۳۰۰میلیون تومن هست که حالا اگر بیشتر خواسته باشی ...

1میلیارد 1 ماه بمونه همون 300 میده؟ 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
ببین عزیزم ۲تا ۴درصد کارمزد داره سقف وام مهربانی تا ۳۰۰میلیون تومن هست که حالا اگر بیشتر خواسته باشی ...

سلام عزیزم خوبی 

ما برای وام ازدواج بانک ملی رو انتخاب کردیم ولی الان ضامن گیرمون نمیاد میگن باید حقوق بگیر ملی باشه 

پدرتون نمیتونه کاری کنه برامون خیلیییی احتیاج داریم 🥺🥺🙏🙏♥️

سلام عزیزم خوبی ما برای وام ازدواج بانک ملی رو انتخاب کردیم ولی الان ضامن گیرمون نمیاد میگن باید حقو ...

عزیزم اگر کاری از دستشون بر میومد حتما ولی به خاطر ضامن شدن های زنجیره ای ، سقف ضمانتشون پر شده 🌸❣

سلام عزیزم خوبی ما برای وام ازدواج بانک ملی رو انتخاب کردیم ولی الان ضامن گیرمون نمیاد میگن باید حقو ...

شما کدوم شهرین؟

عزیزم اگر کاری از دستشون بر میومد حتما ولی به خاطر ضامن شدن های زنجیره ای ، سقف ضمانتشون پر شده 🌸❣

دوستی اشنایی ندارن بتونه کمکمون کنه یا اینکه ضامنمون بشه تا ۴۰،۵۰ میلیون هم شیرینی میدیم بهش مشکلی نداره 🥺