2777
2789
عنوان

به نظرتون عمل بینی کی از مد میفته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 88 پست
قبلا بودم خیلی هم زیادولی رفته رفته اعتقادم کم شد البته به خدا همچنان معتقدم

در ادامه ی کامنت قبلم

چون دیده بودم که توی یکی دوتا ار تاپیک هاتون گفته بودید که شب قدر هست و برای ازمون همسرم دعا کنید و ...

کنجکاو شدم

همسرتون چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید من خیلی اذیتتون میکنم تو سایتاز بس دوستتون دارم😅😂ناخوداگاه اعتقادتون کم شد یا خودتون خواستی ...

نه عزیزم چه اذیتی قشنگم😘

به مرور کم شد تقریبا از ده سال پیش شروع شد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
در ادامه ی کامنت قبلمچون دیده بودم که توی یکی دوتا ار تاپیک هاتون گفته بودید که شب قدر هست و برای از ...

میدونی کلا تو جدل هستم با خودم بخش نوستالژی ذهنم هنوز عاشق ماه رمضان و شب قدر و عاشورا تاسوعاست ولی بخش منطقی ذهنم دلایل میاره برای رد کردنشون

چیزی که شروع این شک ها بود این بود که متوجه شدم دین آدم ها جبر جغرافیاییه یعنی اینکه شما چه دینی داری بستگی به این داره که کدوم نقطه دنیا زندگی میکنی و در واقع خودت انتخابش نکردی

همسرم خیلی پایبند و مقید هست طوریکه پارسال بخاطر ازمونش روزه نگرفت الان خورد خورد داره قضاهاش رو میگیره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
میدونی کلا تو جدل هستم با خودم بخش نوستالژی ذهنم هنوز عاشق ماه رمضان و شب قدر و عاشورا تاسوعاست ولی ...

اخی عزیزم چه حیف

حیف که به مرور کمتر شده

این موضوع جبر جغرافیایی که میگید درسته،قبول دارم

اما خب شما ناراضی بودین از این جبر جغرافیایی که باعث شده دینتون اسلام باشه؟

یعنی خب شمایی که یه روزی مقید و پایبند بودید این رو میرسونه که خودتون هم اوکی بودید با اسلام و مناسکش

الان که به مرور تغییر کردید یعنی اینکه دیگه نمیپسندید این آئین رو؟

ولی حس میکنم باز از ته دل مقید هستین به یه سری چیزا

البته خدای نکرده قصر جسارت یا فضولی ندارم،صرفا از روی کسب کمی تجربه و مباحثه میپرسم این سوالات رو

اگر دوست نداشتید جواب ندید❤️🙏

اخی عزیزم چه حیفحیف که به مرور کمتر شدهاین موضوع جبر جغرافیایی که میگید درسته،قبول دارماما خب شما نا ...

میدونی من تمام شهر های زیارتی رو رفتم

سوریه (۱۸ سال پیش که باز بود )

کربلا

مکه

همه رو رفتم

راستش یکسری خرافات و یکسری عقاید و رفتارها ازارم میداد

کلا دنبال چرایی خیلی چیزا بودم و تو کتم نمیرفت

یا آداب دفن فرد فوت شده و تلقین میت خیلی حالم رو بد میکنه 

کلا به یه پوچی هم رسیدم

شروعش میدونی از کی بود؟

از وقتی که کالبدشکافی رو شروع کردم

احساس میکردم دنیای بعد از مرگی وجود نداره

ولی میگم هنوزم عاشق ماه رمضان و محرم هستم و همیشه از نظر ظاهری این مناسبت ها رعایت میکنم حتی شب های احیا با همسرم میرم مراسم

میدونی من تمام شهر های زیارتی رو رفتمسوریه (۱۸ سال پیش که باز بود )کربلامکههمه رو رفتمراستش یکسری خر ...

بله درسته

خب تحریفاتی و خرافاتی وجود داره،خیلی جاها هم نمیشه به حکمت بعضی چیزا پی برد 

و ما هم اون چیزی که ۱۴۰۰ سال پیش اتفاق افتاده رو صد درصدی تحویل نگرفتیم

اما با در نظر گرفتن واقعیت اسلام بدون خرافات و ... 

شما الانتون رو ترجیح میدید یا قبلنتون رو؟

البته خب مشخصه که الانم احترام قائلید برای مناسک و شاید ائمه

اما نسب به اون موقع که خیلی مذهبی بودید میپرسم

نسبت به احکام هم اینجوری بودین؟ که چرایی یه حکم شرعی ذهننون رو درگیر کنی؟ مثلا احکامی مثل غسل واجب و ...

بله درستهخب تحریفاتی و خرافاتی وجود داره،خیلی جاها هم نمیشه به حکمت بعضی چیزا پی برد و ما هم اون چیز ...

اونموقع ارامشم بیشتر بود

الان یه عذاب وجدانی دارم

کلا هم میگم خوش به حال کسایی که از صمیم قلب اعتقاد دارن چون ارامششون بیشتره

من نه کاشت ناخن دارم نه تاتو نه کاشت مژه ولی اره مثلا به نظرم غسل با حمام فرقی نداره به نظرمم اون موقع به حالت احکام درومده چون خیلی سطح نظافت پایین بوده.

سارا جون اسکویید گیم فردا منتشر میشه

اخجون مرسی که گفتی😘😘

اونموقع ارامشم بیشتر بودالان یه عذاب وجدانی دارمکلا هم میگم خوش به حال کسایی که از صمیم قلب اعتقاد د ...

درسته

خب الان دوست ندارید با اگاهی بیشتر بشید مثل قبل؟

نماز و روزه چی؟

من فکر میکنم که هرکس با توجه به منطق ذهنیش یک مدل دین رو میپذیره

حالا اون منطق ذهنی هم برگرفته از استدلال ها و افکار و عقایدی که اون ادم باهاشون بزرگ شده،و برای هرکس متفاوته

مثلا من و مامانم سر یکی از احکام همیشه با هم به مشکل میخوریم چون منطق من با مادرم فرق داره.

خیلی حیفم میاد افرادی رو میبینم که قبلا مذهبی بودم و بعدا اعتقادانشون کمرنگ شده،البته یه نفر خودش انتخاب میکنه و به تفر هم سست میشه

اما خب هرکسی با هر فکری بسیار محترمه.و من به شخصه از صحبت کردن با شما بسیار لذت میبرم چکن بسیار با جنبه هستید و منطقتون خیلی قشنگه❤️

درستهخب الان دوست ندارید با اگاهی بیشتر بشید مثل قبل؟نماز و روزه چی؟من فکر میکنم که هرکس با توجه به ...

قربونت عزیزم لطف داری

میدونی خیلی از کسانی که سفت و سخت مسلمان هستن واقعا به این اعتقاد دارن که اسلام یعنی تسلیم و عقیده‌شون اینه که هر احکامی هر چیزی که دین بگه بی چون و چرا باید پذیرفت چون حتما خیر و صلاح شما در اون هست

ولی من کلا از بچگی فوق العاده اهل پرسیدن و کنجکاوی بودم

همیشه درباره همه چی سرچ میکنم همیشه سوال میپرسم

مثلا مکه که رفته بودیم آداب خاصی داشت

همه بی چون و چرا انجام میدادن

ولی من همش چسبیده بودم به لیدرمون میگفتم الان چرا این حرکت رو میکنن دلیلش چیه و…

و اکثر موارد هم نمیتونن توجیهم کنن دلیلشم اینه که خیلیا سواد کافی ندارن.

یه ماجرا هست نمیدونم شنیدی یا نه

یه خانومی بوده همیشه میخواسته سوسیس درست کنه دو طرف سوسیس رو میبریده بعد میذاشته داخل ماهیتابه

یک روز شوهرش میگه چرا این کارو میکنی؟

میگه مادرم همیشه اینجوری سوسیس درست میکرد

میگه خب چرا؟

میگه بذار ازش میپرسم میگم

از مادرش میپرسه مادره میگه چون تابه‌م کوچیک بود سوسیس کامل جا نمیشد دو طرفش رو میبریدم که جا شه تو تابه!!

البته این قیاس مع الفارغ بود ولی در کل من دوست دارم فلسفه خیلی چیزا رو بدونم از کورکورانه دنبال کردن خوشم نمیاد.

یا از انتخابی مسلمان بودن خوشم نمیاد

نمیفهمم چطوری یک نفر نماز میخونه روزه میگیره ولی حجابش کامل نیست

یا با چشمای خودم چند نفر رو دیدم که روزه بدون نماز میگیرن

اینکه جایی از دین رو خوشمون بیاد رعایت کنیم جای دیگه رو نه خیلی آسونه ولی از نظر من مومن واقعی دینش گزینشی نیست باید پکیجش رو اجرا کنه.

اینم بگم که من هیچوقت با کسی در مورد این چیزا صحبت نمیکنم اصلا اینجوری نیستم عقاید کسی رو زیر سوال ببرم یا از عقاید خودم صحبت کنم الانم چون هم رو نمیشناسیم صحبت میکنم اخه احساس میکنم این بحث ها پایان نداره اصلا.

با آدم متعصب هم که اصصصصلا بحث نمیکنم😅

قربونت عزیزم لطف داریمیدونی خیلی از کسانی که سفت و سخت مسلمان هستن واقعا به این اعتقاد دارن که اسلام ...

بله درست میگید این بحثا پایان نداره

دقیقا منم مثل شما

اصلا حوصله ی بحث کردنم ندارم،ادم متعصب هم که فقط مغزتو میخوره

اون قسمت حرفاتون که گفتید جایی که ار دین خوشمون میاد رو رعتیت کنیم و جایی که خوشون نمیاد رو نه خیلی درسته.گزینش نکنیم به قول شما.خیلیا با همین گزینش کردن وجهه دین رو خراب کردن

انشالله که هرکدوم هر جوری که هستیم فقط به بقیه آسب نرسونیم،دیگه برای بقیش خدا بزرگه

ببخشید اگر با سوالام اذیتتون کردم❤️

بله درست میگید این بحثا پایان ندارهدقیقا منم مثل شمااصلا حوصله ی بحث کردنم ندارم،ادم متعصب هم که فقط ...

نه عزیزم اذیت چرا

اتفاقا منم از صحبت با تو لذت میبرم😘