2777
2789

من یکی دوتا تاپیک با موضوعات امپول و قرص های لاغری دارم اینجا و اکثرا کاربران میان پست میزارن که ببینن نتیجه چی شد و چه عوارضی داشتن و.... 

میخوام تو این تاپیک همه چیو راجبشون بگم

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

در دوره ی اول مصرف قرص لاغری (بلک اسلیم)  تقریبا هیچ مشکلی نداشتم و با مصرف قرص انرژی زیاد و احساس خوش ایندی داشتم و اشتهامم صفر شده بود و کاهش وزن خوبی داشتم

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی بعد از قطع قرص بلافاصله اشتهام برگشت و.... 

خلاصه من قرصای زیادی با مارکای متنوع خوردم و تقریبا کارایی همشونم مثل هم بود، کاهش وزنم داشتن اما بعد از قطع قرص اشتها برمیگشت و اضافه وزنم بیشتر از قبل میشد

اما عوارض بعد از قطع این قرصا واقعااااااا سنگینه 

بی خوابی شبانه

خواب الودگی در طی روز

خستگی مفرط

افسردگی زیاااااااد

افکار خودکشی

اصلا انگار به قلبم و سینم یه وزنه ی سی کیلویی وصل کرده بودن و یکی با تماااااام قدرت قلبمو فشار میداد،خیلی حالم بد بود همش از خدا میخواستم جون منو بگیره

بقران اگه یکم اعتقادات مذهبی نداشتم و از گناه خودکشی نمیترسیدم حتما خودکشی میکردم چون من واقعا داشتم تو جهنم دست و پا میزدم

این قرصا همشون توشون امفتامین دارن

حالا مواد مخدر دیگه بماند

شما با مصرف اینا انرژی مضاعفی میگیرین و اشتهاتونم صفر میشه

ولی وای به روزی که دیگه بخواین قطعشون کنین و یا بدنتون به اون دوز عادت کنه انگار یه معتادین که در دوره ی ترکه

امپول لاغری هم به هیییییچ دردی نمیخوره

میزنین و دچار حالت تهوع وحشتناک و خستگی و خواب الودگی میشین

انگار که ویار حاملگی گرفتین و حتی نمیتونین آب هم بخورین چون معدتون به شدت واکنش نشون میده