پیچک؛ مدیر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 32 عنوان روشن شدن پوست | مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 45 پست برای روشن شدن پوستم چی مصرف کنم؟پوستم حساسه و جوشدار و روشنم هستیسری ضد جوش استفاده کردم و روتین پوستی خشکی دارم بخاطر جوشهامحالا پوستم چند درجه تیره شده چطور میتونم رنگ قبلیش رو برش گردونم؟یه راهکار خوب و قطعی معرفی کنید مرسی🌹🌹🌹 1403/09/21 | 17:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیچک؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 32 نه اصلامن یه زمانی فکر میکردم هرچی طبیعی تر بهترغافل ازینکه اینا اصلا مناسب پوست نیستن و در دراز مدت ... داروخانه ژل آلوورا داره که یسری ترکیبات مفید واسه پوست داره اونا چطور؟
hivammm عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 85 داروخانه ژل آلوورا داره که یسری ترکیبات مفید واسه پوست داره اونا چطور؟ واسه صورت و گردن و دست نههمون هزینه رو برای مرطوب کننده بکنالبته مرطوب کننده صورت حجم ۵۰ میل نباید زیر ۳۰۰ ت باشه
پیچک؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 32 واسه صورت و گردن و دست نههمون هزینه رو برای مرطوب کننده بکنالبته مرطوب کننده صورت حجم ۵۰ میل نباید ز ... خودم مرطوب کننده صورت درمالیفت مناسب پوست چرب استفاده میکنم که جوش نزنم ولی باور کن با اونم جوش میزنم🤦🏻♀️
zahra____zz عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4245 درستهیعنی خواهرتونم پوستش روشن بود و تیره شد؟ هنوزم همونه؟ بله دقیقا روشن بود سفید برفف خودش میگه یکی تو چشام نگاه کرد تعریف کرد ازم چشماش شور بود بدنش حتی دست و پشت همه سیاه شد لک شد ینی نمیدونه دلیلش چیه هنه چی امتحان کرد میگه بعد اینهمه تحقیق فهمیده باید بره خارج ی کاری کنه😆
پیچک؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 32 بله دقیقا روشن بود سفید برفف خودش میگه یکی تو چشام نگاه کرد تعریف کرد ازم چشماش شور بود بدنش حتی دست ... 😂 خب کسایی که پوستشون روشنه بیشر در معرض تیرگی و لکه هستن واقعا راهکار قطی هم نداره من خودم خواستم لیزر کنم یک جلسه رفتم فول بادی بعش گفتن نرو ضرر داره نازا میشی😂
zahra____zz عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4245 😂 خب کسایی که پوستشون روشنه بیشر در معرض تیرگی و لکه هستن واقعا راهکار قطی هم نداره من خودم خواستم ... ول کن فق بپذیر اینقد هم تلقین و یادآوری نکن ب خودت
پیچک؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 32 ول کن فق بپذیر اینقد هم تلقین و یادآوری نکن ب خودت اخه میبینی یسریا پوستشون انقد خوب شده روشن شده اونا چیکار میکنن
zahra____zz عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4245 اخه میبینی یسریا پوستشون انقد خوب شده روشن شده اونا چیکار میکنن صورت و میگی دیگ نمیدونم والا من هیچ تاثیری ندیدم فق همون تغذیه مهمه بنظرم
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 26647 خودم مرطوب کننده صورت درمالیفت مناسب پوست چرب استفاده میکنم که جوش نزنم ولی باور کن با اونم جوش میزن ... اسی رازی هستی از این کرم ؟؟؟ من اینو خریدم
dokhtarhaji77 عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 1225 من مشکل هورمونی داشتم خیلی هم هزینه کردم جوشهای صورتم خوب نمیشد جوشها باعث تیرگی پوستم هم شده بودنبعد رفتم مطب یکی از دکترا با یه مشاور پوست آشنا شدم یه سری دارو هم داد کامل خوب شدم تیرگی هم جوش و جای جوش کامل خوب شد اینم شمارش09026744639
پیچک؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 32 اسی رازی هستی از این کرم ؟؟؟ من اینو خریدم نه والا
پیچک؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 32 من مشکل هورمونی داشتم خیلی هم هزینه کردم جوشهای صورتم خوب نمیشد جوشها باعث تیرگی پوستم هم شده بود ... پوستا باهم فرق میکنه
پیچک؛ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 32 من مشکل هورمونی داشتم خیلی هم هزینه کردم جوشهای صورتم خوب نمیشد جوشها باعث تیرگی پوستم هم شده بود ... بازم مرسی اجی