2777
2789
عنوان

استایلم چطوره 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 7192 بازدید | 140 پست
این ک خوشگله منم داشتم ازین ولی تو عکس یکم یوقور افتاده

اره تو عکس کلا هیچی عین نزدیک خودشو نشون نمیده مثلا همین تیپم باز از تو اینه خیلی فشنگ تر بود تا عکس

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پاالتو رو آنلاین سفارش دادم دقیقا مثل تو‌ خود عکس و فیلم بود خیلی راضی بودم تازه تو‌ عکس خیلی مش ...

میشه عکستو باز بزاری؟ 

من ندیدم 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
الان دقت کردم تو پای خودمم یوقور بوده😅❤️

خب بوت کلا یه خورده بزرگ هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بالاتر هست عزیزم

قشنگه 

پالتوی منم شبیه به مال توعه 

من با بوت بلند میپوشم قشنگ میشه 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
وا این که پوشیده هست چی گفت اون کاربر😐😂عالی عزیزم اندامتم خیلی خوبهعاشق پالتوت شدم من

مرسی عزیزدلم

چه خوب گرفتی من ۳۹۰۰ خریدم 🥲

من بعد که سفارش دادم دیدم از دلیجان ارسال شده همین اگر تو‌هفت تیر بود به خدا ۴ تومان قیمتش می‌شد