2777
2789

اینا که گفتی معیار های عادی حساب میشن 

به سبزه ها توهین نمیکنم ابدا اما خب توی کشور ما معمولا رنگ سفید قشنگتره خصوصا از نظر مردا حالا هرچقدرم بگین نه ولی پوست سفید چهره رو معصوم میکنه 

میگی خوش هیکلم 

قد ۱۶۵ یه قد معمولیه که با وزن ۶۷ چاق محسوب میشی جونم 

یه تراپی برو حتما

کاربر قدیمی هستم💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم خوشگلم ولی خیلی فروتن هستم روزی نیس که ازم تعریف نکنن هم از صورتم هم اندامم هم موهام 

اره حق داری بعضی خانوما حسودن 

سر کلاس زبان ما چندتا از  خانوما تابلو حسادت میکنن 

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏
اینا که گفتی معیار های عادی حساب میشن به سبزه ها توهین نمیکنم ابدا اما خب توی کشور ما معمولا رنگ سفی ...

وا!!

مگه مردای ایرانی واسه من مهمن که نظرشون مهم باشع که سفید دوس دارن یا سبزه؟ 

اینا که گفتی معیار های عادی حساب میشن به سبزه ها توهین نمیکنم ابدا اما خب توی کشور ما معمولا رنگ سفی ...

عزیزم نمیخوام بگم خوشگلم ها نه ولی من با این که پوستم سبزه اس ولی خیلی معصوم به نظر میام به نظرم ربطی نداره

اینکه خوش قدم؟؟

خوش قد چیه 😂 قدت که معمولیه قدبلتد که نیستی 

من قدم ۱۷۲ 🤪

چاق هم هستی یه رژیم بگیر ۱۰ کیلو کم کنی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
والا منم خوشگلم ولی خیلی فروتن هستم روزی نیس که ازم تعریف نکنن هم از صورتم هم اندامم هم موهام اره حق ...

بعد میان یجوری میگن از کجا میدونی حسادت میکنن انگار تا حالا اصلا با این وضعیت مواجه نشدن