2777
2789
عنوان

انتقال جنین موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 106 پست
[QUOTE=363889577]مبارکت باشه عزیزم منم امروز انتقال دادم ... 🥴[/QUOTE]مبارکه عزیزم منم ماهه دیگ میش ...

مرسی عزیزم

بسلامتی انشاالله

حسابی استراحت کن و ریلکس باش

منتظر خبرهای خوبت هستم😍🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=363889889][QUOTE=363889577]مبارکت باشه عزیزم منم امروز انتقال دادم ... 🥴[/QUOTE]مرسی عزیزمبس ...

فک کنم پیام بالایی برای یکی دیگه زدین اشتباها جواب دادم

قبل انتقال سردیجات نخور

بعدش تکون نخور بالشت زیر باسنت بذار،چیزای ژله ای بخور کله پاچه،ژله،پای مرغ،نشاسته با آب روزی ۳ بار میخوردم،انار فقط ابشو بخور تفاله شو دور بریز،موز،ماکارانی،سیب زمینی و تخم مرغ آب پز،لوبیا پلو داخلش رب کم بزن من گوجه گفتم تفت بدن بریزن،گوشت گوسفند،بخاطر یبوست آلو خیس کن هم آلو هم آبی که باهاش خیس دادی رو بخور البته موقع خیس دادن آلو رو قشنگ بشور،سیب و به پخته شده سیب که شکر نیاز نداره به ولی نصف قاشق شکر بزن،ادویه اصلا نخور من فقط نمک زدم به غذا،۲۴ ساعت اول بالشت زیر باسن تکون نخور فقط واسه سرویس پاشو،فرنگی هم باید باشه بعد۲۴ ساعت بالشت رو بردار فقط استراحت کن تا ۵ روز

حموم سعی کن کمتر بری

مهم تر از همه داروهاته که سر ساعت بخوری

من همه رو تو گوشیم یادداشت کردم با آلارم گوشی دارو مصرف میکنم سرساعت

انشاالله موفق باشی دوست من❤

برای منم دعا کن تودلیم صحیح و سالم بیاد تو بغلم

[QUOTE=363893703][QUOTE=363889889][QUOTE=363889577]مبارکت باشه عزیزم منم امروز انتقال دادم ... 🥴[/Q ...

مرسی مرسی 

بله اشتباه بود پیامم سوالم از شما بود

چشم اگر لایق باشم براتون دعا میکنم عزیزم

خداوند کمک کنه به همچون ایشالله مرسی جواب دادین

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
[QUOTE=363900465][QUOTE=363893703][QUOTE=363889889][QUOTE=363889577]مبارکت باشه عزیزم منم امروز انتق ...

قربونتون برم عزیزین

فقط ما که این دوره رو داریم میگذرونیم همدیگرو درک میکنیم

موفق باشی

انشاالله مثبت شی و چشات بخنده از ذوق😍🌺❤

[QUOTE=363901123][QUOTE=363900465][QUOTE=363893703][QUOTE=363889889][QUOTE=363889577]مبارکت باشه عزی ...

عزمزم من روز ۱۳ انتقال مثبت شدم ۱۰۰ شدم دوروز بعد یعنی دیروز آمد صفر شد...

دکترم تعجب میکنه  داروهامو از دیشب قطع کردم 

بی بی چکم یکم هاله داره 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
عزمزم من روز ۱۳ انتقال مثبت شدم ۱۰۰ شدم دوروز بعد یعنی دیروز آمد صفر شد...دکترم تعجب میکنه داروهامو ...

واااای عززریییززززممممم😔😔😔😔

بهتر نیس یبار دیگه آزمایشتو تکرار کنی؟

بی بی چک های من بعد خشک شدن با نور گوشی یه هاله کوچیک میوفتادناراحت شدمدلنگرانمپس امکان داره عدد بتا ...

مگه به شما نگفتن دوباره ازمایش بده

ازمایش دادین چند بود 

آن شالله بارداری گلم 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
توضیح دادم عزیزم،هرسوالی هم داشتی درخدمتممرکز خصوصی میرفتم۷۰ وخوردی

قربونت عزیزم مرسی از توضیحات کاملت راستش من برا تعیین جنسیت میخام برم منم ۳۶سالمه واینکه مشکل باروری نداریم 

شمارو دیدم روحیه گرفتم انشالله که به سلامتی روند بارداریت طی بشه و زایمان کنی حتما از حالت اینجا خبر بده

مگه به شما نگفتن دوباره ازمایش بدهازمایش دادین چند بود آن شالله بارداری گلم

صبح دوباره میخوام بتا بدم

این پیامتونو دیدم ترسیدم

نه بمن چیزی نگفتن

جوآزمایشو برای دکتر فرستادم گفت مثبته فعلا زوده برای دیدن جنین همین

فردا برم‌ ببینم چخبره

قربونت عزیزم مرسی از توضیحات کاملت راستش من برا تعیین جنسیت میخام برم منم ۳۶سالمه واینکه مشکل باروری ...

مرسی دوست من

وظیفه خودم دونستم توضیح بدم چون درد و هدف هممون یکیه

کار خوبی میکنی فقط زودتر اقدام کن چون سنمون جوریه که نباید وقت تلف کنیم اختلاف سنی تم با نی نی کمتر میشه

جوینده یابنده ست

شروع کن تلاش کن مطمئن باش نتیجه میگیری عزیزم