2777
2789
من از سقط میترسم از گناهش از ی طرفم ی موقعیت کاری خوب بهم پیشنهادشده حانله باشم مجبورم انصراف بدم

خواهرم باردار بود شوهرش گفته من نمیخامش باید سقطش کنی اینم برداشته کلی دارو مصرف کرده بود خونریزی کرده بود گفته بود به شوهرش که سقط کردم

بعد یه مدت باز دیده بود حالش خوب نیست رفته بود سونو گفته بودن خانم شما باردار هستید بچتون سقط نشده

خواهرم کلی گریه زاری که دیگه این بچه بمونه سالم نمیشه دست به دامن مادرشوهرشینا شده بود که بیچاره شدم

مادرشوهرش گفته بود زن باید سیاست داشته باشه اون گفته بنداز تو هم میگفتی دروغکی انداختمش و بچه رو نگه میداشتی خلاصه شوهرش میگفت میکشمت اگه ناسالم باشه بندازش اینم رفته بود کلی دکتر گفته بودن سالمه نگران نباش تا اخر زور حاملگی استرس داشت بچه سالمی نخواهد بود الان یه دختر سالم و زیبایی هست اون بچه و قسمت زندگی کردن داشت که سقط نشد.خود شوهرش که متنفر بود میگفت سقط کن جونش در میره برایه این دختر..شما هم به دروغ بگو سقط کردی تا آبها از آسیاب بیافته به مدت از مشاورها و بزرگترا کمک بگیر نهایتش وقتی فهمید یا نظرش ان شاالله مثبت میشه زندگیتو میکنی یا طلاقت بده مشکلی نیست‌.سقط جنین گناه کبیره هست.از خدا کمک بگیرید.محبت همون جنین رو تو دله همسرتون بذاره ولی تا خودش نفهمیده سقط نکردی تو هم چیزی نگو

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم باردار بود شوهرش گفته من نمیخامش باید سقطش کنی اینم برداشته کلی دارو مصرف کرده بود خونریزی کر ...

نه من بهش گفتم نمیندازم تو لیاقت پدرشدن نداری میخوای بری برو

عزیزم لطف داری گاهی وقتها خسته میشم تو فکر فرو میرم و شیطون رو لعنت میکنم چی شد که تنهایی بچه رو بزر ...

جریانش مفصله عزیزم .ولی منم‌ از بعد زایمان‌ تا الان خودم تنها بچمو بزرگ کردم...

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
هیچ وقت پشیمون نشدی؟

نه چندان .آخه من مقصر نبودم مشکل از خودش بود 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
سر کار رفتی بعدش یا تو حاملگیت شاغل بودی ببخش زیاد سوال میپرسم

خواهش میکنم عزیزم .نه تقریبا یک سال بعد از زایمان شاغل شدم اونم تو خونه و دورکاری که پیش بچه م باشم

عزیزم خوندم تاپیکتو خیلی ناراحت شدم یک سال همش زندگی کردید چرا باید حرف از جدایی بزنه عقل سلیم میگه ...

عقل من کافی نیست عزیزم باورکن همسرم خودش مشتاق بچه بود و من از کارم از همه چیزم باید بگذرم ولی نمیتونم بچه ای رو بخاطر خودخواهی خودم از بین ببرم شوهرم میتونه جدا شه مهم نیست برام دیگه

عقل من کافی نیست عزیزم باورکن همسرم خودش مشتاق بچه بود و من از کارم از همه چیزم باید بگذرم ولی نمیتو ...

در حق اون بچه داری ظلم میکنی شما پورتال ورود یک انسان به دنیا هستید هر چند بدنیا بیاد قطعا دوستش خواهد داشت چند هفته هستی عزیز