یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
۲ ساله.میخواست و مث سگ میخواد ولی عصبیه دهنشو نمیتونه کنترل کنه یه حرفی میزنه شر میشه بعد مث سگ پشیم ...
گلم اکثر مردا عصبی ان سعی کن تو آروم باشی چیزیم گف تو کشش نده داد نزن سعی کن زیاد باهاش بحث نکنی و ب حرفش باش اگ پولداره پول ازش بکن برای آیندت طلا بخر وردار محلش نده
لعنت بهش پس یهو جن گرفتش چشه شاید زیر سرش بلند شده چن ساله عروسی کردی؟؟ب چه حقی اینجور باهات رفتار م ...
ی ساله نمیدونم با کسی هست یا نه فقط باهاش قهرم و بهش گفتم تو لیاقت پدرشدن نداری حسرت دیدن بچه رو تو دلت میزارم اگه فردا میخوای بری اقدام کنی همین امروز برو
خب چه مرگشه بپرس با زبون حال حرف بزن بگو مشکلت چیه با من مگ خودت اقدام نکردی الانم مرد باش پای کاری ...
میگه الان نمیخوام میگه دیر نشده که برو بنداز یا خودت بزرگ کنش نمیدونم بچه داری یا نه حال منو درک میکنی بهترین لحظاتمو که خبر بارداری شنیدمو خراب کردم تو چشام پراشک