2777
2789
عنوان

پسرهمسایمون بیچاره شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 186 پست
عزیزدلم منم خیلی دلم نازکه از صبح کلی گریه کردم کلی بهم ریختم ازخونوادم ازهمه دورم اینجا غریبم بغض ع ...

خوبه که نزدیکشون هستی.

وقتی رفتی لطفا از طرف منم بغلش کن و بهش در حد توان تسلی بده.اونجا بغضتو خالی کن

خانوم هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که نزدیکشون هستی.وقتی رفتی لطفا از طرف منم بغلش کن و بهش در حد توان تسلی بده.اونجا بغضتو خالی ک ...

ظهر بامامانم تلفنی صحبت کردم بهش گفتم که رحمت خدارفته همچین زد توصورتش گریه کرد اخه وقتی مامانم میومد پیشم باهمسایه هاسلام علیک داشت 

خدا رحمتش کنه چقدر سخته.مادرش الان اوضاعش چطوره؟

عزیزم مادر نداشت زن داداشم رحمت خدارفته بود زیر دست نامادری بزرگ شد اگه ازدرداش بگم بیشتر ازمرگش ادم غصش میگیره

عزیزم مادر نداشت زن داداشم رحمت خدارفته بود زیر دست نامادری بزرگ شد اگه ازدرداش بگم بیشتر ازمرگش ادم ...

بمیرم برای زجرکشیدنش و هیچی از زندگی نفهمیدنش.😔🖤.خدا رحمتش کنه جاش بهشت باشه انشاللا

خانوم هستم
بمیرم برای زجرکشیدنش و هیچی از زندگی نفهمیدنش.😔🖤.خدا رحمتش کنه جاش بهشت باشه انشاللا

خدانکنه عزیزم زنده ۱۲۰ساله باشی این دنیا ب کسی وفا نکرده ممنونم خدارفتگانت هم بیامرزه وبچه ها وعزیزانت ونگه داره