2777
2789
عنوان

شوهرم یک ساله پسرمو ندیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192334 بازدید | 296 پست
نه اصلا ولی من میفهمم که دلش تنگ شده

شاید خودش میخواد بچه فراموشش کنه 

نمیتونه با دلش کنار بیاد 

من یه خانومی رو دیدم اوایل که بچه اش دو سه ساله بود میرفت میدید بعد دیگه گفت نمیرم برار فراموشم کنه بتونه با مادر پدر جدیدش اخت بشه دلش چند حا نباشه نمیدونم 

چقد سخته 

بهترررررربزار باباشو فراموش کنه اصن بچسبه ب خودتولی خیلی سنگدلهیکساااااال؟

شوهر من ۴ ساله پسرمو ندیده!!!!! پسرم هشت سالش بود الان ۱۳ سالشه ماشالله مردی شده واسه خودش وقتی عاطفه نباشه یه پدر از غریبه تو خیابون هم غریبه تره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یجورایی ازت بدم اومد مادر جالبی نیستی 

پسرت بعدن بفهمه مادرش اینقد هول این پسر اون پسر بوده خیلی داغون میشه درواقع کمتر با پسرا بخاب

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
یجورایی ازت بدم اومد مادر جالبی نیستی پسرت بعدن بفهمه مادرش اینقد هول این پسر اون پسر بوده خیلی داغو ...

شما دیدی من با پسرا خوابیدم ؟؟ من تا حالا دستمم به نامحرم نخورده چقدر زود قضاوت میکنید شما این روابطم صرفا جهت اشناییه

بختیاری اصیل

شما دیدی من با پسرا خوابیدم ؟؟ من تا حالا دستمم به نامحرم نخورده چقدر زود قضاوت میکنید شما این روابط ...

والا تاپیکای قبلیت نوشتی ک پسره قصدش اصلااا اصلا ازدواج نیست 

درضمن صیغه شدنم هیچ فرقی با نامحرم نداره صرفن یه اسم ننگین داره

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
والا تاپیکای قبلیت نوشتی ک پسره قصدش اصلااا اصلا ازدواج نیست درضمن صیغه شدنم هیچ فرقی با نامحرم ندار ...

صیغه ؟ عجب.. ببین دوست عزیز کلام نافذه من کاری ندارم شما فضولی کردی و رفتی تاپیکای قبلی منو خوندی ولی همیشه حواست باشه پشت این کاربری شاید یه نفر نشسته باشه که قلبش از حرف شما بشکنه و دیر یا زودم حرفت به خودت برگرده.. موفق باشی

بختیاری اصیل