متاسفانه فکر و روحش مریضه ، حس و محبت واقعی نداره همسرت
ولی ی چیز بگم ، من تجربه اطرافیان دیدم طرف واسه بچش جوونیشو میزاره ، تنهایی بزرگش میکنه ، بعد بچه تو بزرگسالی میره سمت کسی که ولش کرده ، نمیدونم چرا واقعا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلامت باشه.خداروشکر❤اگه بابای خودش بود قطعا انقدر موفق نمیشد.نبودن پدر بهتر ازبودن یه پدر بدردنخوره
صدرصد.تو خانواده خودم همه تحصیل کرده آن اینجا بزرگ شده الگوش برادرمه.که اونم مدیر شرکت بزرگیه کارشم برادرم جور کرد.پشت و پناهش مادرم بود که اونم شش ساله فوت شد .همیشه میگه مامانم رفت نه مادر بزرگم.الانم هفته ای یبار میبینمش.بخاطر شرایطم رفتم اطراف تهران پسرم نتونست بیاد کارش تهران بود پیش پدرم مونده اونم تنهاس
به نظرم مسائل سن نوجوانی و چالش هایی که دارن برای بیشتر بچه ها هست ....
درسته .ولی من در برابر اینا واقعا مدیریت کردم به شوهرم میگفتم من از بچم نمیتونم بگذرم اگه بنا به انتخاب باشه اونو انتخاب میکنم به پسرم میگفتم من یه بار شکست خوردم مجبور باشم همسرم و انتخاب میکنم .ولی صبرم نتیجه داد