2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدن پشیمون میشی ها

استارتر عزیز ‌خیلی معذرت میخوام .میدونم مخاطب شما من نیستم . اما فکر نمیکنی کارت اشتباهه ک داری به ایشون زور میکنی ک بچه بیار ؟ کسی ک ۴۱ سالشه صد در صد تا الان هزار بار شرایطشو سبک سنگین کرده . خودش عاقله و تو هرررر چقدرم اصرار کنی نمیخواد قبول کنه . بهتر نیست دخالت نکنیم؟ و یه سوال ؟ چرا باید آدم بچه دار بشه ؟که تو پیری تنها نباشه؟ یا مثلا چون فقط بچه شیرینه ؟ دلایل قانع کننده ای نیستن منم ۳۲ سالمه قصد بچه اوردن ندارم دلایل خودمو دارم ‌ . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
استارتر عزیز ‌خیلی معذرت میخوام .میدونم مخاطب شما من نیستم . اما فکر نمیکنی کارت اشتباهه ک داری به ا ...

ارع راس میگی ولی الان برای مامانامون ماهاچقد پشتوانه هستیم بنظرم تنهایی خیلی سخته یکی از خون خود ادم پشیمون باشه بنظرم یه دلگرمیه

مهوش

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بیشتر ببینید