2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین

حقوقش خوبه و از نظر مالی اوکی هست و علاوه بر حقوق به مناسبتهای مختلف چیزای مختلف میدن، کارت هدیه میدن و...

ولی نصف ماه تنها هستی این از یه لحاظ خوبه اونم اینکه دعواتون بشه زودی فراموش میکنید زندگی مثل خاله بازی میشه. ولی مشکلات دیگه داره

ممکنه اوایلش بری خونه پدری کسی

ولی بعدا دیگه احتمالا میمونی خونه خودت من که دیگه بعد یه مدت روم نمیشد برم خونه پدر

دیگه تنهایی هست، حوصله سر رفتن هست، مشکلات بچه بزرگ کردن هست، دلتنگی هست

تمام برنامه‌های زندگیتون باید توی اون ۱۴ روزی که همسر خونه هست بگنجه مثلا ممکنه عروسی فامیل یا کسی بیفته اون ۱۴ روزی که همسر نیست

اره سمنان ساکننخودش میره عسلویه حقوقش میره بالابهشون توی عسلویه خونه هم میدادن ولی چون اونجوری از حق ...

مامانم میگه میره اونجا خیانت میکنه 

مرد باید شب بیاد خونه خودش

ببینحقوقش خوبه و از نظر مالی اوکی هست و علاوه بر حقوق به مناسبتهای مختلف چیزای مختلف میدن، کارت هدیه ...

اینا رو هم بذاری کنار 

مامانم همش میگه معلوم نیس بره دور از تو چه کارایی بکنه روحتم خبر دار نشه همش فکرت میمونه پیشش

بنظرم خوبه بیشتر ماه نیست کمتر جروبحث میکنید

اینجوری حس میکنم زندگی مزه نداره دیگه دور از هم

باز نمیدونم چون اولین باره خواستگار این مدلی میاد هیچ تجربه ندارم دور و برم هم کسی اینجوری نبوده که شرایط رو بدونم

جدای از حقوقش اینطوری چه جوری زندگی میشه کرد من که قشم یا تهران نمیتونم برم

افتضاحه خ سخته، کله مسئولیت زندگی رو دوش خودته

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑