2777
2789
اره واقعا برای چیزای خوب اشکال نداره ولی بعضیا برای بقیه میگیرن🤦‍♀️

اره خب حسودی میکنن زندگی مردم وخراب میکنن یکی هم میخواست زنش طلاق بده مشروب میخوردزنشومیخواست بکشه بالگدزده بودبه شکم زن حاملش فرداش زنه اومدطلسم کردشوهرشوالان التماس خانمش میکنه دست وپاشومیبوسه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
دور از جونت عزیزمانشاالله همیشه زندگیتون خوب باشه و هیچوقت نخوای سراغ این کارا بری.

ممنون گلم سلامت باشی

..آره بابا این کارا آخروعاقبت نداره .

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایی این جادوگر ها رو از کجا پیدا میکنن ک اینقدر واردن

هرجایی جادوگرافغان پشتون بود بدون طلسماش قویه هیچکی مثل افغان ها طلسماشون اثرنداره مخصوصااگه پشتوباشن 

اره واقعا برای چیزای خوب اشکال نداره ولی بعضیا برای بقیه میگیرن🤦‍♀️

من چند سال قبل یکی گفت برای محبت همسرت برات میگیرم نعل اسب گرون هم بود الان دادمش میترسم چرا گرفتم ازش

انقدر گفت بگیر روزی میاره محبت میاره و.‌‌‌...

منم گرفتم

خودش دعانویس بود

من چند سال قبل یکی گفت برای محبت همسرت برات میگیرم نعل اسب گرون هم بود الان دادمش میترسم چرا گرفتم ا ...

اثرداشت؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

اره خب حسودی میکنن زندگی مردم وخراب میکنن یکی هم میخواست زنش طلاق بده مشروب میخوردزنشومیخواست بکشه ب ...

یکی برای من نوشت برای محبت شوهرم و رزق و روزی 

طرف یهو....د بود روی نعل

همش میگم نکنه کار اشتباهی کردم 

البته من فقط برای محبت شوهرم میخواستم

نمیدونم اون چی نوشت

اثرداشت؟

نه بابا خودم رفتارام عوض کردم شوهرم بهتر شد 

همه اینها الکیه

این چون همسایمون بود و فالگیر هی میگفت هی میگفت منم مشکلمو بهش گفته بود گفت بیا نعل برات بگیرم

ولی کلا برای یکی دعا نوشت که شوهره سمت زنی نره و نتونه رابطه برقرار کنه

بعد میگفت واسشون مشکل پیش اومده زنه تصادف کرد و...

خود این زنه هم که دعا می‌نوشت خیلی بد آودد

کلاااادعا خوب نیست

شمااطلاعات داری ؟ درمورد طلسم و جادو وجن ؟

چیزایی که دیدم وشنیدم ازنزدیک ومیگم حتی کنارهمون طرف که مینویسه نشستم باچشم دیدم