2777
2789

هماتوم منظور تو بارداری؟

من داشتم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هماتوم بارداری داشتم

۹ هفته بودم خونریزی داشتم 

میوه هایی که ویتامین سی داره زیاد بخور

پرتقال انار نارنگی کیوی

اگه بتونی آبشونو بگیری عالیه

آب آلبالو و...

راستی آب فراوان هم بخور

اینجوری خون لخته پشت جفت رقیق میشه و دفع میشه راحت میشی.

برای من که جواب بود 

منم داشتم. با استراحت و شیاف برطرف شد

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من هماتوم بارداری داشتم۹ هفته بودم خونریزی داشتم میوه هایی که ویتامین سی داره زیاد بخورپرتقال انار ن ...

ممنون من هفته ۱۱ خونریزی کردم بعد دکتر آمپول و شیاف داد دو هفته بعد رفتم گفت خیلی کم کوچک شده من لکه ندارم درد داشتم که الا چند روزه خیلی کم شده خیلی نگرانم

چند وقت بعد خوب شد و اندازش چقدر بود

من پارسال بارداربودم واندازش ۳/۵درچهاربود ومتاسفانه جنین در هفته ی هفتم قلبش ازکار افتاد،البته نمیدونم بخاطر هماتوم بود یانه،ولی وقتی به لکه بینی افتادم بیمارستان گفت موندن این بچه ۵۰،۵۰

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
اره مال من ۷۰ سیسی مال شما چند وقت بعد خوب شد

دارو قرص شیاف هر چی داده مصرف کن

و فقط استراحتتتتت

مال من دوهفته اینا طول کشید

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ممنون من هفته ۱۱ خونریزی کردم بعد دکتر آمپول و شیاف داد دو هفته بعد رفتم گفت خیلی کم کوچک شده من لکه ...

نگران نباش اکثرا دارن تو هفته های اول

خیلی شایع هست

فقط استراحت کن