من دوتابچه طبیعی آوردم دومی ۹ماهشه اما سرهیچ کدوم اینجوری که بعضیاتون تعریف میکنین شل و ول و...نشدم نمیدونم چرا بعضیا اینجوری میشن متاسفانه .تازه هردوبچمم درشت بودن .بگذریم یه خانمی تخت کنارم بود ۲۲سالش بود بچه اولش ۱سال و ۲ماه بود دومی رو هم بامن به دنیا اورد میگفت هییییچی بخیه نخوردم انقدر که اززایمان قبلم باز بودم .مگه میشه همچین چیزی؟ازش هم پرسیدم کلی تعجب کردم خودش هم میخندید
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
منم نداشتم شاید باورت نشه من دوران بلوغم یه دختر نوجوون ۹۰کیلویی شدم یه روز به خودم اومدم گفتم دارم چیکار میکنم با زندگیم رژیمو وورزش رو شروع کردم شدم ۶۵ همینجوری رو۶۵موندم تا باردارشدم
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
درکت میکنم منم هرچقد لاغرشم اخرش رونام تو ذوق میزنه
باسن داری؟ اگه لاغرشی ساعت شنی میشی
نه خیلی هم تاثیر داره .ولی ازکم شروع کن ازروزی ۳۰ تا بعد سه ۴روز برسون به ۱۰۰تا
نه دیگه ارتجاعیه مثل کش یا بادکنکفقط بیشتر وقتا یعنی بیشتر از ۹۹ زایمانا به صورت طبیعی اونقدر که بچه ...
سرش مهمه بدنش گوشته سرش استخونه
بدنش جمع میشه میاد بیرون
اره مامانم میگه من واسه دومی و سومی اصلا بخیه نخوردم چون یکبار کانال اندازه بچه باز میشه راحت تر میشه دیگه اون بخیه هم فقط روی بدن هست داخل واژن و نمیان واست درست کنند که مثل اول بشه اون عمل ترمیمی هست که تا آخر واژن میدوزن
با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
نه خیلی هم تاثیر داره .ولی ازکم شروع کن ازروزی ۳۰ تا بعد سه ۴روز برسون به ۱۰۰تا
باشه ممنون عزیزم