2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14943 بازدید | 374 پست

من بعداززایمان شکمموبستن تایه ماه تا۳ماهم روزی ۱۰۰تادرازنشست رفتم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
فک کردم اندازه سر بچه باز میمونه:/

وا😳😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه هاتون یه دختر یه پسر بود؟

اره عزیزم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
من بعداززایمان شکمموبستن تایه ماه تا۳ماهم روزی ۱۰۰تادرازنشست رفتم

چقد خوب منم برم؟ چجوری روزی سه تا میتونی من ۱۰تا میرم😐💔

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

پهلو زود اب میشه کهه

نه مال من ارثیه شکمم صاف بشه پهلوهام میمونه ازشون متنفرم 

اره عزیزم

خدا حفظشون کنه عزیزم 

چقد خوب منم برم؟ چجوری روزی سه تا میتونی من ۱۰تا میرم😐💔

۱۰۰تاروتقسیم کن صبح ۴۰تابرو عصر۳۰تاشبم۳۰تا

تعجب نداره یسریا بدنشون یجور شله میگن واژن خاصیت ارتجاعی داره ولی اکثر افراد ناراضین و این حس گشاد بودنو دارن منم خودم بدنم شله احساس کردم صد در صد این بلا بعد زایمان سرم میاد اختیاری رفتم سزارین بخیه ام پرینه رو میزنن که پوسته دوباره کش‌میاد‌کل کانال زایمانو بخیه نمیزنن که

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
9تا مگ تا کجات پاره کردن😕

ازداخل هم میزنن