2777
2789
عنوان

من طبیعی زایمان کردم یه خانومی تخت کنارمن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14915 بازدید | 374 پست
امکان نداره شما یه بادکنکی باد کنی بعد بادشو خالی کنی، بعد بگی مثل حالت اولش شده، غیر ممکنه، شما با ...

به خدا بستگی به ژن و بدن هرادم هم داره همین مامان بزرگ من کلی بچه زاییده و فوت شدن الانم هشتا بچه داره ولی بدنشو ببینیا انقد خوبه که نگو من دیدمش صورتم اینجوری بود😳

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا بعد زایمان و اون همه درد 😅 بخیه چیزی نیس و دوست داری نینیو بغل کنی ایشالله زیر سایه شما و ...

من فوری نی نیمو بردن ان آی سیو آب رفته تو تو ریه اش .انقد براش گریه کردم اصلا حال خودم یادم رفت

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
من فوری نی نیمو بردن ان آی سیو آب رفته تو تو ریه اش .انقد براش گریه کردم اصلا حال خودم یادم رفت

مال من اینجوری بود که میگفتم این همه درد گشیدم چقد زشته پرستار گفت عین خودته🤣🤣🤣

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

مال من اینجوری بود که میگفتم این همه درد گشیدم چقد زشته پرستار گفت عین خودته🤣🤣🤣

شوخی کرده خخخخ من انقد اذیتشون کردم دکتره اومد گفت وای چ نی نی نازی شبیه خودته فقط خدا کنه اخلاقش مث خودت نباشه  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
شوخی کرده خخخخ من انقد اذیتشون کردم دکتره اومد گفت وای چ نی نی نازی شبیه خودته فقط خدا کنه اخلاقش مث ...

عکسشو بزلر کنجکاو شذم😂😂

امکان نداره شما یه بادکنکی باد کنی بعد بادشو خالی کنی، بعد بگی مثل حالت اولش شده، غیر ممکنه، شما با ...

مطمئنم شما مجردی و بچه نداری بعدم مطالعه رو خوب اومدی ببین بادکنک بی جان هست بدن جانداران خاصیت بازسازی خودش رو داره اگر اینطوره که میگی مادربزرگهای ما که خونه زایمان میکردندباید لوله بخاری باشن از گشادی!!! بخیه میزنن جانم شما دستت پاره بشه بخیه بزنی رد بخیه کمی میمونه ولی بافتش با بقیه بافتها فرقی نمیکنه مگر اینکه له شده باشه من دوتا بچه دارم  کمی تغییر هست ولی نه اینجور که میگی

منم تازه میدیم جفت رو دارن در مبارن خخ همه اینا برام لذت بود 😬🤣🤣🤣 از بس که درد کشیدم

لذت😳من سر جفت از بچه بیشتر درد کشیدم😭🤣 نمیدونم چرا جفتم نمیومد بعد وقتی شکمم فشار میدادن😔

این پروفایلا چیه😂😂😂😂😂😂

اصغر سگ سیبیل😂😍

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

به خدا بستگی به ژن و بدن هرادم هم داره همین مامان بزرگ من کلی بچه زاییده و فوت شدن الانم هشتا بچه دا ...

عزیزم شما هر ادمی رو باید نسبت به قبلش ببینی، منم یه خاله دارم موهاش سه برابر موهای منه، ولی اگه از خودش بپرسی میگه موهای مجردیم ده برابر این بود. یعنی میخام بگم درسته خیلیا خوب میمونن، نمونش خوده من، شکم ندارم، ولی هیچ وقت سفتیه بدنم مثل مجردیم نیست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خاهرگلم سزارین ک فک کنم بیشتردرد دارع ولی بستگی دارع مثلا دستت زخم بشه زود خوب میشع یانه؟

بیشتر از این میترسم فرم بدنم بهم نخوره . آره زخمی بیپفته رو بدنم زود خشک میشه و میوفته جای زخم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مطمئنم شما مجردی و بچه نداری بعدم مطالعه رو خوب اومدی ببین بادکنک بی جان هست بدن جانداران خاصیت بازس ...

اتفاقا ۳۵ سالمه یه دختر ۶ ساله هم دارم، هم شیر دادم و هم ورزشکارم، دخترجان بادکنکم تبدیل به لوله بخاری نمیشه ها فقط یکم از حالت نرمالشش خارج میشه یعنی تفاوتو میبینی ولی نه به مقدار زیاد، منم نگفتم ادم تبدیل به غار یا لوله بخاری میشه، گفتم تغییر ایجاد میشه، چه بخای چه نخای چون ششما زایمان کردی یعنی یه اتقاق بزرگ تو بدنت رخ داده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی