2777
2789
عنوان

ترشحات بد بوی

144 بازدید | 20 پست

دوستان من مدتیه ترشحات بد بویی از واژنم دارم و غیر طبیعی هستش

خودم که نمیتونم تنها برم دکتر به مامانم خجالت میکشم بگم

یا اینکه نمی‌دونم چطوری بگم

اگه اول جمله رو بیام دیگه بقیشو میگم

چطوری بگم؟

دقیقا چی بگم؟ یه راهنمایی کنید

عفونت دارید؟ موقع دفع ادرار سوزش هم دارین و خارش هم هست؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

احتمالا قارچ یا عفونت باشه.. به خصوص وقتی که جای سردی مثل سنگ یا صندلی بشینین فوری خارش و سوزش میاد..

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

باکره ای؟لباس زیرت نخی باشه و مدام عوص کنعفونت نیس بعیده

باکره یعنی چی؟

بگو مریض شدم. مشکل زنان پیدا کردم

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
نمی‌دونم خارش و سوزش هم ندارم

به بهداشت ضعیف، عرق کردن پوست و رژیم غذاییم بستگی دارع